29 / 04 / 2024

sultan koru su residence

sultan koru su residence

Tamamı dubleks konutlardan oluşan Sultan Koru projesinde satış süreci devam ediyor. Projede banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün

Zekeriyaköy Sultan Koru'da metrekaresi 3 bin 500 dolara!

Önümüzdeki Ekim ayında teslimlerin yapılacağı Zekeriyaköy Sultan Koru'da son konutlar satılıyor. Projede bir adet satılık müstakil villa bulunuyor

İzmir Saime Sultan Yalısı'nda kaçak eklenti gerginliği! 

İzmir Körfezi'nde bulunan ve 142 yıllık tarihe sahip Saime Sultan Yalısı'nın orijinal dokusunun bozulduğu iddiasıyla İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu suç duyurusu yaptı. 14 Ekim'de 2020'de yıkım kararı alınmasına rağmen yalı ile ilgili yıkım gerçekleşmedi.

Casper’ın CEO’su Lamprecht'ten mega projelere övgü dolu sözler!

Casper’ın CEO’su Lamprecht, Avrasya Tüneli, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Marmaray gibi projelerin hepsini kullandığını belirterek, “Dünyanın neresinde böyle tüneller var. Harika bir iş” diye konuştu. 

İnanlar İnşaat’a 11 suç duyurusu daha!

Çekmeköy Terrace Koru sitesinden 16 kişinin Serdar İnan hakkında kırmızı bülten talepli suç duyurusunun ardından, Küçükçekmece’deki Terrace Tema sitesinden aldıkları evlerde dolandırıldığını iddia eden 11 kişi daha İnanlar İnşaat hakkında nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu.

İnanlar İnşaat'a nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusu!

İnanlar Çekmeköy Terrace Koru sitesinden aldıkları konutlarda dolandırıldıklarını söyleyen 16 kişi, nitelikli dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulundu. İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan hakkında da kırmızı bültenle arama kararı çıkarılması istendi.

Ali Ağaoğlu ve Duygu Su Gülpınar Bebek’te görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu ve sevgilisi Duygu Su Gülpınar Bebek'te objektiflere takıldı. Çift, Bebek Koru Kahve'de baş başa kahvaltı yaptı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü, Akçansa ile yükseldi!

Sabancı Holding CEO’su Zafer Kurtul, Yavuz Sultan Selim Köprüsü için “Ülkemize bugüne kadar çok büyük yatırımlar yapmış bir topluluk olarak, bu büyük projenin içinde yer almaktan dolayı oldukça gururluyuz” dedi.

Beykoz'da Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı projesi başlıyor!

Beykoz, Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından hazırlanan Kanuni Sultan Süleyman Kent Ormanı Projesi ile 8 milyon metrekarelik devasa bir park alanı kazanacak.

Validebağ Korusu otopark inşaatına soruşturma yolu!

İSTANBUL Mimarlar Odası, Üsküdar’daki Validebağ Korusu’ndaki inşaat faaliyetleri sürecinde, koru sınırları içindeki Adile Sultan Kasrı yanında otopark yapımına izin verenler hakkında Eylül ayında suç duyurusunda bulundu.

1979 yılında Küçükçekmece'nin su ihtiyacı Şamlar Bendi'nden karşılacakmış!

1979 yılında 200 bin nüfuslu Küçükçekmece'nin su ihtiyacı Şamlar Deresi üzerindeki Şamlar Bendi'nden karşılanacakmış. Sultan İkinci Mahmut tarafından yaptırılan dokuz kilometre uzunluğundaki Bent, 2 milyon ton su rezervine sahipmiş.

Sancaktepe su kesintisi 15 Aralık 2014 süreleri!

İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe ilçesinin Eyüp Sultan ve Osmangazi mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 15 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor...

Fatih su kesintisi 4 Aralık 2014 süresi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesinin Haseki Sultan mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Bağcılar su kesintisi 1 Aralık 2014!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar ilçesi Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

Fatih su kesintisi 1 Aralık 2014 saati!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih ilçesi Cibali ve Yavuz Sultan Selim mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 1 Aralık 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Yapılacak çalışmanın ne zaman bitirileceği haberimizin içinde yer alıyor.

sultan koru su residence Haberi

sultan koru su residence


Zekeriyaköy’de hayata geçen Sultan Korusu projesi Sed İnyaat imzası taşıyor. 15 bin 548 metrekarelik alan üzerinde yükselen projede 48 rezidans ve 7 müstakil villa yer alıyor.

Sultan Koru projesinde yer alan konutların metrekare birim fiyatının minimum 3 bin 500 dolar olduğu Sultan koru projesinde banka kredisi kullanmak mümkün.

Teslimlerin 2013 Mart ayında gerçekleştirileceği proje lokasyon itibariyle Sarıyer’e 4 kilometre, İstinye Park AVM'ye 8 kilometre, E-6 bağlantı yoluna 11 kilometre mesafede yer alıyor.



0212 202 50 31

0212 270 33 55

http://www.istanblueinsaat.com.tr/

 Gülay ODABAŞI