02 / 05 / 2024

sultan makamı ödeme

sultan makamı ödeme

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Sultan Makamı Evleri satış ofisi!

Sultan Makamı Evleri satış ofisi bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Toplam 79 adet konuttan meydana gelen Sultan Makamı Konakları'nda dairelerin fiyatları 1 milyon 500 dolardan başlangıç gösteriyor

Sultan Makamı ödeme planı!

Satış sürecinin 1 milyon 667 bin dolardan başlayan fiyatlarla devam ettiği Sultan Makamı ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde 24 ay vade imkanı sunuluyor...

Sultan Makamı Konutları 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu!

Peker GYO'nun Sultan Makamı Konutları ile ilgili olarak hazırlattığı 2020 yıl sonu "Gayrimenkul Değerleme Raporu" yayınlandı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne 1,5 milyar TL, karayollarına 7 milyar TL ödeme!

Karayolları, 2019'un ikinci yarısında Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Çevre Otoyolu’ndan öngörülen sayıda araç geçmediği için işletmeci IC İçtaş İnşaat–Astaldi konsorsiyumu ICA’ya, garanti kapsamında 1.6 milyar lirayı aşkın ödeme yaptı...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü için yaklaşık 1.5 milyar lira ödeme!

Yavuz Sultan Selim ve Kuzey Çevre Otoyolu’na, yılın ilk yarısı için araç geçiş garantisi kapsamında devletin yapacağı ödeme tutarı büyük ölçüde belli oldu. Temmuz ayının son haftasında işletmeci şirkete, 1 ile 1.5 milyar TL arasında bir ödeme söz konusu.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü satılıyor mu?

Üçüncü Köprü ve Üçüncü Havalimanı'nın satılacağı iddiaları gündeme geldi Ancak şirketler konuyla ilgili açıklama yapmadı. Satış sürecinde olan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde ödeme koşulları değiştirildi.

Sultan Makamı Konutları 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sultan Makamı Konutları projesinin 2018 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'ndeki paylarını 1 milyona sattı!

Peker GYO Sultan Makamı Sitesi'nde yer alan A20 Blok 1 ve 2 no'lu bağımsız bölümlerindeki paylarını KDV hariç 1 milyon 63 bin 774,59 TL'ye sattı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanma rehberi!

İstanbul'un 3. gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılırken, köprüye nasıl ulaşılacağından ödeme şekline kadar bazı sorular bulunuyor. İşte Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü kullanma rehberi...

5. Levent Torunlar ödeme tablosu!

5. Levent Torunlar ödeme tablosu kapsamında yüzde 0,83 faiz oranı ile banka kredisi kullanılıyor. Toplam 4 bin 64 tane daireden oluşan proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

Sultan Makamı projesinde satışların yüzde 80'i tamamlandı!

Selimoğlu Group Yönetim Kurulu Üyesi Hızır Selimoğlu, Demirland ortaklığıyla hayata geçirdikleri Çengelköy Park Evleri'nin lokasyon olarak ulaşım akslarına yakın olan bir proje olduğunu söyledi..

Bursa Sultan Evleri nerede?

Emiroğulları İnşaat tarafından Nilüfer'de inşa edilen Sultan Evleri'nde daire fiyatları 90 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan dairelerde kişiye özel ödeme planı oluşturuluyor. Peki Sultan Evleri proje nerede?

Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri!

Çengelköy Sultan Makamı adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 73 konuttan meydana gelen Çengelköy Sultan Makamı 'nda çatı katı, ara kat, dubleks ve villa alternatifleri sunuluyor

Beren Saat ve Kenan Doğulu Sultan Makamı'ndaki evlerini dekore ettiriyor!

Kenan Doğulu - Beren Saat çifti, evlilik hayatını Çengelköy’de sürdürecek. Genç çift Çengelköy sırtlarında yer alan ve Boğaziçi’ni ayaklar altına seren Sultan Makamı sitesindeki 3 katlı villada oturacak.

sultan makamı ödeme Haberi

sultan makamı ödeme

67 bin metrekare alan üzerinde 35 blok halinde 79 bağımsız birimden meydana gelen Sultan Makamı iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim.


Sultan Makamı projesi İstanbul Anadolu yakasında Çengelköy'de yer alıyor. Sultan Makamı projesi Delta Grup, Çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.


Sultan Makamı iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 44 96 olarak belirlendi. Projede açık kapalı yüzme havuzu, sauna ve fitness salonu gibi imkanlar bulunuyor.


Sultan Makamı Çengelköy Evleri 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor. Sultan Makamı ne zaman teslim sorusuna hemen yanıtı veriliyor.


Sultan Makamı Evleri adres: Güzeltepe Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No: 46 Çengelköy-İSTANBUL


Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı Konakları telefon: 444 44 96

Web adresi: