30 / 04 / 2024

Sultan Makamı ödeme planı!

Sultan Makamı ödeme planı!

Firma: Delta Grup, çağdaş Yapı, Emiroğlu İnşaat ve Demir İnşaat

Proje: Çengelköy Sultan Makamı

Satış sürecinin 1 milyon 667 bin dolardan başlayan fiyatlarla devam ettiği Sultan Makamı ödeme planı bilgisine göre firma bünyesinde 24 ay vade imkanı sunuluyor...




Delta, Çağdaş ve Emiroğlu İnşaat ortaklığı girişimi ile hayata geçirilen Sultan Makamı Konutları Çengelköy'de yer alıyor. 73 bağımsız bölümün bulunduğu  Sultan Makamı Evleri 'nde ara kat, çatı katı ve bahçe dubleksleri gibi konut seçenekleri mevcut durumda.


35 bloktan meydana gelen Çengelköy Sultan Makamı projesinde satış süreci devam ediyor. Sultan Makamı ödeme planı bilgisine göre daire fiyatları şöyle: 


Sultan Makamı daire fiyatı: 


Projenin konutlarında fiyatlar 1 milyon 667 bin dolardan başlıyor, 7 milyon 156 bin dolara kadar yükseliyor. Sultan Makamı ödeme planı bilgisine göre sunulan ödeme seçenekler şöyle: 



Sultan Makamı ödeme planı: 


-Tutarın yüzde 25'i peşinat olarak ödendikten sonra kalan tutar için banka kredisi kullanılabiliyor. 120 aya kadar uzayan vadeler için 0,85'den başlayan faiz oranı uygulanıyor.


-Daire tutarının yarısı peşinat olarak ödendikten sonra kalan diğer yarısı için firma bünyesinde 24 aya kadar vade yapılıyor. Bu vadelendirme süresince faiz uygulanmıyor.



444 44 96

www.sultanmakami.com.tr

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön