27 / 04 / 2024

sultanahmet köftecisi şubeleri

sultanahmet köftecisi şubeleri

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Sultanahmet Köftecisi yurt dışında 60 şube açacak!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, İngiltere, Almanya ve Hollanda'da yaklaşık 60 şube açacak. Anlaşmaya göre şubelerde çalışanlar ise Türkiye'den gidecek.

Sultanahmet Köftecisi Bakü Park Bulvar AVM'de şube açtı!

İstanbul ’un asırlık lezzet durağı Sultanahmet Köftecisi, bir süre önce başlattığı yurt dışı şubeleşme çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Sultanahmet Köftecisi ABD’de şube açacak!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi ABD ve Kanada’ya açılıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tezçakın “Yıl içinde projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Ünlü köftecinin dondurulmuş ürünleri de ABD ve Kanada’daki market zincirlerinde satılacak.

Tarihi Sultanahmet Köftecisi Gümbet’te şube açtı!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi, turizm cenneti Bodrum yarımadasındaki ikinci şubesini, bölgenin eğlence merkezi Gümbet’te açtı...

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi açıldı!

Biz Cevahir İnşaat Turizm Ve Sağlık Yatırımları Anonim Şirketi Biz Cevahir Hotel Sultanahmet Şubesi 89 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşe Cevahir Ersoy tarafından açıldı.

Sultanahmet'te 30 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

İstanbul 14. Satış Memurluğu İstanbul Fatih Sultanahmet'te yer alan 2 adet gayrimenkulü 30 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Emlak Katılım Kavacık ve Beşyüzevler şubeleri açıldı!

Köklü geçmişinden aldığı güçle katılım finans sektöründe yeniden hayat bulan Emlak Katılım, mega kent İstanbul’da iki yeni şubesini daha açtı. 

Sultanahmet Köftecisi franchise dükkanlar açacak!

O aslında Türkiye’nin belki de en çok bilinen ve en köklü markalarından birinin Sultanahmet Köftecisinin üçüncü kuşak patronu Mehmet Tezçakın. Peki Sultanahmet Köftecisi kaç şube açacak?

Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi 200 şube açacak! 

Ömer Aybak'ın 1990 yılında seyyar satıcılıkla başladığı çiğköfte işi, Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi ismiyle markalaştı. Meşhur Adıyaman Çiğköftecisi’nin kurucusu Ömer Aybak, "2020 yılında da 200’e yakın şube açmayı ve franchise vermeyi hedefliyoruz" dedi...

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi açıldı!

Yarımada Medikal Ürünleri İnşaat ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Sultanahmet şubesi Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Küden tarafından açıldı.

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sultanahmet Otelcilik Halıcılık İnşaat Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Turgut Nayki tarafından kuruldu.

Sultanahmet Soğuk Çeşme’de konaklar otel oldu!

Dorak Holding, Sultanahmet’te büyük bir projeye imza attı. Soğuk Çeşme Sokağı’ndaki konakların işletim hakkını Turing’den alan holding, otel zinciri Hilton ile iş birliğine giderek tesisi Hagia Sofia Mansions Curio Collection by Hilton markası ile hizmete açtı...

CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı'nda imar konuşuldu!

CHP'den seçilen büyükşehir belediye başkanları, Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Konağı'nda gerçekleştirilen "Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı"nda bir araya geldi 

Sultanahmet Camisi'nin pencereleri restorasyon sırasında kırıldı!

Sultanahmet Camisi'nde başlatılan restorasyon çalışmaları sırasında dışlık pencereler, içlerinden çelik iskele çubukları geçirilmesi amacıyla kırıldı. Bu uygulama tepkilere neden oldu. 

550 yıllık İshak Paşa Hamamı 3.5 milyon dolara satılıyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde inşa edilen, Sultanahmet’teki 550 yıllık tarihi İshak Paşa Hamamı, satılığa çıkarıldı...

Sultanahmet Camii’nin minaresi söküldü!

Sultanahmet Camii’nde devam eden restorasyon çalışmaları kapsamında bir minare söküldü. 6 minaresiyle meşhur caminin 5 minaresi turistleri şaşırttı.

sultanahmet köftecisi şubeleri Haberi

sultanahmet köftecisi şubeleri



Sultanahmet Köftecisi’nin İstanbul'da yedi, yurtdışında (Almanya, İngiltere, Azerbaycan, KKTC) altı olmak üzere toplam 13 şubesi bulunuyor. Para’dan Merve Yılmaz’ın haberine göre, 2020’de Almanya'da bir, İngiltere'de bir, İstanbul'da iki franchise şube açacaktı ancak Covid-19 yüzünden bu yatırımlar şimdilik askıya alındı. Mehmet Tezçakın yeni yatırımlarıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:

Sultanahmet Köftecisi'nin gelecekle ilgili planları nedir?

100 yıllık bir markayız. Bu deneyimimizi çağdaş dokunuşlarla yurtdışına taşımak en büyük hedefimiz. Avrupa'da yatırım üssü olarak Bulgaristan'ı, ABD'de ise New York'u seçmiş, bu iki ülkede şirket kurup, markamızı tescil ettirmiştik. Devletimizin yurtdışı yatırımlar için önemli destekler verdiği Turquality programı çalışmalarımız da neredeyse tamamlanmak üzereydi. Ona da pandemi dolayısıyla ara vermek zorunda kaldık. Turquality desteği almaya başladığımızda Avrupa'da ve ABD'de altyapısı...