19 / 05 / 2024

sultanbeyli daireler

sultanbeyli daireler

Sultanbeyli'de satışta olan 6 konut projesini mercek altına aldık. Fiyatlar 143 bin TL'den başlıyor 550 bin TL'ye kadar yükseliyor...

Sultanbeyli Gölbahçe Evleri fiyat bilgisi!

Gölbahçe Evleri projesinde 2+1'den 4+1'e kadar konut alternatifleri sunuluyor. Sultanbeyli Gölbahçe Evleri fiyat bilgisine göre projede daireler 594 bin TL'den başlıyor...

Sur Yapı Gölbahçe Evleri’nde daireler 275 bin TL'den satılıyor!

Sur Yapı imzası taşıyan Gölbahçe Evleri projesi Sultanbeyli'de inşa ediliyor. Lansmana özel fırsatlar sunan projede daireler 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans'ta daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli nerede?

Sinpaş Liva Turkuaz projesinde toplam 824 daire bulunuyor. Projedeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde dizayn edildi. Peki, Sinpaş Liva Turkuaz Sultanbeyli nerede?

Sultanbeyli İlkbahar nerede?

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Sultanbeyli İlkbahar Evleri'nde lansmana özel yüzde 7 indirim uygulanıyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daireler bulunuyor. Peki Sultanbeyli İlkbahar nerede?

Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyat!

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandığı projede toplam 304 adet daire yer alıyor. Sultanbeyli İlkbahar Evleri fiyat listesi kapsamında daireler 184 bin TL'den başlıyor.

İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli fiyatları!

İlkbahar Sur Yapı Sultanbeyli fiyatlarına göre daireler 185 bin TL'den başlayan miktarla satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan projedeki dairelerin alanları 51 metrekare ile 293 metrekare arasında değişiyor.

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları son başvuru tarihi!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları'nda daireler 244 bin TL'den başlıyor ve 348 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Projede 7 tane daire kurayla satılıyor. İşte Emlak Konut Sultanbeyli Konutları son başvuru tarihi..

Sur Yapı Sultanbeyli İdilia Evleri!

Sur Yapı Sultanbeyli İdilia Evleri 'nde 5 bin TL peşinat ödendiğinde daire sahibi olunabiliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 1 salon dubleks, 4 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor.

İdilia Sultanbeyli ne zaman teslim?

İdilia Sultanbeyli projesinde daireler 226 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede ki dairelerin alanları 58-231 metrekare arasında değişiyor. Peki İdilia Sultanbeyli ne zaman teslim?

Sultanbeyli Emlak Konutları başvurusu!

Sultanbeyli Emlak Konutları başvurusu devam ediyor. 7 dairenin kurayla satışa sunulduğu projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Sultanbeyli Emlak Konutları ödemeleri!

Emlak Konut Sultanbeyli Konutları 'nda yer alan daireler arasında 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salonlar bulunuyor. İşte Sultanbeyli Emlak Konutları ödemeleri...

Sultanbeyli Emlak Konut satışları 244 bin TL'den başlıyor!

Emlak Konut Sultanbeyli projesinde daire satışları kura yöntemiyle yapılıyor. Projede yer alan daireler 2+1, 3+1, 4+1 şeklinde dizayn ediliyor. Sultanbeyli Emlak Konut satışları 244 bin TL'den başlıyor.

sultanbeyli daireler Haberi

sultanbeyli daireler

1987 yılına kadar küçük bir mahalle olan Sultanbeyli, 1992 yılında ilçe statüsüne kavuşuyor. 15 mahallede toplam 298 bin 143 nüfusa sahip olan ilçe, kentsel dönüşüm projeleriyle hızla yeni kimliğine kavuşuyor. Gözle görünür bir gelişim sürecine giren Sultanbeyli'de markalı konut ve alışveriş merkezlerinin sayısı her geçen gün artıyor. 2009 yılında TEM bağlantı yollarının açılmasıyla inşaat yatırımcılarının dikkatini çekmeye başaran Sultanbeyli'de, şu anda satışta olan 6 markalı konut projesi yer alıyor. Bölgede Sinpaş GYO, By Group, Arsel Yapı, Yapı Yatırım gibi markalı konut üretici firmanın projesi bulunuyor. Sultanbeyli'nin yeni kimliğine yakışır bir şekilde yükselen 6 konut projesini mercek altına aldık. Bu projelerde daireler genellikle 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde oluşuyor. Fiyatlar ise İstanbul'un diğer ilçelerine göre daha uygun desek yanlış olmaz....