02 / 05 / 2024

sultanbeyli gölbahçe ev fiyatları

sultanbeyli gölbahçe ev fiyatları

Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık 2+1 dairelerin fiyatları 275 bin liradan başlıyor. 227 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri projesi Eylül 2018 tarihinde tamamlanacak...

‘Gençlere, çalışanlara, emeklilere ev almak hayal oldu’ diyen Buğra Gökçe sosyal konut müjdesi verdi!

Ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşırken İzmir Büyükşehir Başkan Aday Adayı Buğra Gökçe X sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Gençlere, çalışanlara, emeklilere konut almak hayal oldu” dedi. Şehirdeki konut fiyatlarını paylaşan Gökçe bir de hesaplama yaptı.

Saygın Trend Palmiye'de 1+1'ler 3 milyon 670 bin TL'ye! İzmir Gülbahçe'de yazlık fırsatı! 

İzmir Gülbahçe'de inşa edilen Saygın Trend Palmiye projesinde yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 3 milyon 670 bin TL'den başlıyor. İşte Saygın Trend Palmiye projesi ile ilgili detaylar...

Mesut Özil kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı!

Şampiyonluğu kıl payı kaçıran Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, kayınvalidesi Gülter Gülşe'ye Acarkent'ten ev aldı...

Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı!

İstanbul'dan Bandırma'ya denize yakın ulaşım ve Yalova üzerinden köprü yapılması ile berabere Gönen'e talep attı. Gönen'de ev fiyatları 2 kat arttı.

Amine Gülşe'den abisine 1 milyonluk ev!

Oyuncu Amine Gülşe'nin ağabeyi Şahan Gülşe, nişanlısı Stefanie Duarte ile evlendi.. Mutluluğunu sosyal medya hesabından paylaşan Amine Gülşe'nin, düğün hediye olarak ağabeyine 150 bin dolarlık (1 milyon TL'lik) ev aldığı belirtildi.

Mesut Özil eşi Amine Gülşe için 20 milyon liralık ev alacak!

Mesut Özil, 8 aylık hamile olan eşi Amine Gülşe için 'baba jest' yaptı. Kızı için hazırlıklara başlayan yıldız futbolcu, Çeşme’de bulunan 15 milyon liralık villasına oyun parkı ile çocuk odası yaptırıyor. Mesut Özil’in İstanbul’da 20 milyon liralık bir villaya baktığı öğrenildi.

Ankara Gölbahçe Konutları geliyor! Yeni proje!

Bayraktar İnşaat Gölbahçe Konutları projesi karma proje olarak hayata geçirilecek. Projede 1.978 konutun 1.978 konut, 70 adet iş yeri ve 150 ofisin yanı sıra 1 adet otel de yer alacak.

Mesut Özil ve Amine Gülşe Boğaz'dan ev bakıyor!

Futbolcu Mesut Özil ve oyuncu Amine Gülşe, evlilik hazırlıklarına hız verdi. Çiftin Boğaz'da ev arayışına girdiği, yeni evleri için 25 milyon TL'yi gözden çıkardıkları öğrenildi.

İşte Nusret Gökçe'nin doğduğu ev!

Et imparatoru olan Nusret Gökçe, memleketi Erzurum'a gitti. Dünya çapında üne kavuşan Nusret, doğduğu evi ziyaret etti.

Gökçe Bahadır Suadiye’den ev aldı!

Ufak Tefek Cinayetler'in Oya'sı Gökçe Bahadır, Suadiye’den ev aldı. Güzel oyuncu yeni evi için 2 milyon TL ödedi.

Mesut Özil'den Amine Gülşe'ye 15 milyon TL’lik ev!

Arsenal'de futbol kariyerine devam eden Mesut Özil’in Amine Gülşe için düğün öncesi İstanbul’dan 15 milyon liraya ev aldığı iddia edildi

Amine Gülşe'den kardeşine 600 bin TL'lik ev!

Arsenal'in yıldızı Mesut Özil ile aşk yaşayan oyuncu Amine Gülşe, kardeşine ev  hediye etti.. Güzel oyuncu, İsveç'teki villa için yaklaşık 600 bin TL ödedi.

Bizimevler Güzelce İhlas ev fiyatları!

Bizimevler Güzelce İhlas ev fiyatları 347 bin TL'den başlıyor. 2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Bizimevler Güzelce projesi İhlas Holding tarafından hayata geçirildi...

sultanbeyli gölbahçe ev fiyatları Haberi

sultanbeyli gölbahçe ev fiyatları


21 bin metrekare alanda inşa edilen Gölbahçe Evleri projesi İstanbul'un Anadolu yakasında Sultanbeyli'de Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Gölbahçe Evleri projesi 150 milyon lira yatırım bedeline sahip.


Sultanbeyli Gölbahçe Evleri projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve  4 oda 1 salon konut tiplerine yer veriliyor. Gölbahçe Evleri projesinde 60 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor.



Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık!


Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık 2+1 dairelerin fiyatları 275 bin liradan, 3+1 dairelerin fiyatları 612 bin liradan, 4+1 dairelerin fiyatları 816 bin liradan başlayarak değişiklik gösteriyor.


Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde peşin ve banka kredili ödemelere yüzde 10 + yüzde 10 indirim sunuluyor. Eylül 2018'de teslim edilmesi planlanan Gölbahçe Evleri'nde dairelerin alanları 70 metrekare ile 197 metrekare...