19 / 05 / 2024

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesinde satılık bina

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesinde satılık bina

Sultanbeyli'de bulunan 3 katlı ve 6 katlı olan 2 bina, İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi tarafından 21 Temmuz 2015 günü saat 15:00 ile 15:10'da açık artırma usulüyle satılıyor.

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi'ndeki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mecidiye Mahallesinin bir kısmı Dere Yapı Yaklaşma Alanı Riskli Yapılara ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beşiktaş Mecidiye Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi Mecidiye Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Sultanbeyli Mehmet Akif Mahallesi 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli ilçesi, Mehmet Akif Mahallesi, 7701 ada, 2 parsel ile Mecidiye Mahallesi, 157 ada, 11 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 20.01.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beşiktaş'ta 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İstanbul İli Beşiktaş İlçesi, Mecidiye mahallesinde yer alan gayrimenkul 3 milyon TL bedel ile satışa çıkarıldı.

Sultanbeyli Mecidiye imar planı tadilatı askıda!

Sultanbeyli İlçesi, Mecidiye Mahallesinin Bir Kısmına ilişkin plan tadilatı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Sultanbeyli'ye iki yeni meydan!

Sultanbeyli Belediyesi ilçeye yeni sanat yapıları ve meydan kazandırmaya devam ediyor. Mecidiye, Hasanpaşa ve Adil Mahallelerine yapılan sanatsal yapılar şimdi ise Battalgazi ve Mehmet Akif Mahallesine inşa ediliyor.

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çizgi Akademik İnşaat Boya ve Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Tuna Doğanci ve İbrahim Albayrak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Nakliyat Otomotiv ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Burcu Şeker tarafından 10 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Editech Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Editech Çelik Yapı Anonim Şirketi, Tony,Jacques Gremıllet Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Fuat Demircan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Küresel Otomotiv ve Yatırım Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Küresel Otomotiv ve Yatırım Hizmetleri İthalat İhracat Limited Şirketi, Doğan Demircan tarafından 50 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Fatih Bulvarı'nda kuruldu.

Erme Solar Enerji Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erme Solar Enerji Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Meral Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Demokrasi Caddesi'nde kuruldu.

Antares Solar Enerji Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Antares Solar Enerji Sistemleri Danışmanlık ve Ticaret Limited Şirketi, Meral Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi' nde kuruldu.

Agrega Plus İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agrega Plus İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sait Güven, Hasan Güven tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi, Yeşilırmak Sokak'ta kuruldu.

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesinde satılık bina Haberi

Sultanbeyli Mecidiye Mahallesinde satılık bina

Sultanbeyli'de bulunan 2 bina, İstanbul Anadolu 21. İcra Dairesi tarafından 2 milyon 260 bin 412 TL'ye satışa çıkarılıyor.



Özellikleri : İstanbul İli Sultanbeyli İlçe, 1410 Parsel No, ÇİFTLİK Mevkii, Söz Konusu Gayrimenkul Sultanbeyli İlçesi,kısmen Mecidiye Mahallesi kısmen de Turgut Reis Mahallesinde kalan, güneyi TEM (Demokrasi caddesi) otoyolu .kuzeyi Fatih Bulvarı Caddesi ile çevrili ana hisseli parseldir. Borçluya ait 12/3720 hisseye tekabül eden yerin Mecidiye Mahallesi,Kahyalar sokak, 12 kapı nolu, üzerinde biri bodrum, zemin ,bir normal kat olmak üzere üç katlı diğeri bodrum, zemin, dört normal kat olmak üzere altı katlı içeriden birbiri ile irtibatlı iki binadır. Binalar kısmen tamamlanmış olup zemin ve birinci katlar işyeri olarak kullanılmakta d i eğer katlar ise boş ve kaba inşaat halindedir. Bina betonarme karkas...