03 / 05 / 2024

Sultanbeyli meydan düzenleme işi

Sultanbeyli meydan düzenleme işi

2014 yılının Haziran ayında başlayan Sultanbeyli Merkez Camii, kat otopark ve meydan projesi bu yılın Haziran ayında tamamlanacak. Meydan projesi toplam 21 bin metrekare alanda gerçekleştiriliyor.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Bahçelievler Şirinevler Meydan Düzenleme Projesi imar planı askıda!

Bahçelievler ilçesi, Şirinevler Meydan Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı askıda...

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dekorasyon Çevre Düzenleme İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Delikanlı tarafından kuruldu.

Şişhane Meydanı düzenlemesi görenleri şaşkına çevirdi!

Şişhane Meydanı’nda bir süredir süren meydan düzenleme çalışması geçtiğimiz aylarda tamamlandı, ortaya çıkan manzara görenleri şaşkına çevirdi.

Odunpazarı Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamam!

Eskişehir Hamamyolu Park ve Meydan Düzenleme projesi tamamlandı. Proje Londra'da LEAF ödüllerinde Yılın Kentsel Tasarımı seçilmişti...

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi tamamlanıyor!

Ağva Meydanı ve Sahil Düzenleme Projesi’nde incelemelerde bulunan Başkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ağva yatırımlarına dikkat çekti.

Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Projesi'nde son durum!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Ulus Meydanı ve Çevre Düzenleme Ulaşım Projesi”nin ön hazırlığının yapılması için Belediye Meclisi’nden yetki aldı.

Düzce Konuralp Tarihi Kent Meydanı görücüye çıkıyor!

Düzce Belediyesi AB Proje Ofisi tarafından hazırlanan ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’ndan (MARKA) hibe almaya hak kazanan “Konuralp Tarihi Kent Meydanı Düzenleme ve Restorasyon Projesi” için tanıtım toplantısı yapılacak.

Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme projesi için kamulaştırma!

İstanbul Beyoğlu ilçesinde bulunan bazı taşınmazların Beyoğlu Kabataş İskeleleri ve Meydan Düzenleme Projesi kapsamında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından acele kamulaştırılması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları devam ediyor!

Taksim Meydanı'ndaki düzenleme çalışmaları dolayısıyla bir süreliğine yerinden sökülen direğin dikilmesinin ardından dev Türk bayrağı yeniden dalgalanmaya başladı.

Taksim Meydanı düzenleme çalışmalarında son durum ne?

Taksim Meydanı Çevre Düzenlemesi çalışmaları aralıksız devam ediyor, çalışmalar kapsamında Mete Caddesi Yağmursuyu Hattı İletim Kanalı yapılacak, iki etapta yapılması planlanan çalışmaların 1. Etabı 15 Şubat 2016 Pazartesi günü başlayacak

Melikgazi Kıranardı meydan düzenleme çalışmaları tamamlandı!

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kıranardı Meydan Düzenleme ve tek tip dükkan düzenleme çalışmasının tamamlandığını söyledi. Meydan düzenlemesi, Erciyes’e yakışır oldu.

Silivri Selimpaşa Meydanı'na yeni düzenleme!

Silivri Belediyesi Selimpaşa Meydan Düzenleme çalışmaları kapsamında Selimpaşa Meydanı genişletilerek seyir terasları, dinlenme alanları ve parklarıyla modern bir görünüme kavuştu.

Sultanbeyli meydan düzenleme işi Haberi

Sultanbeyli meydan düzenleme işi

Sultanbeyli'deki Merkez Camii, kat otopark ve meydan düzenleme işi devam ediyor. Yaklaşık 21 bin metrekare alanda yapılacak çalışmalarda Merkez Camii yeniden inşa ediliyor. 



Caminin önünde yaklaşık 3 bin metrekarelik bir meydan olacak ve meydanın altında 4 katlı 350 araçlı bir otopark olacak. 




Cami ve kent meydanının tamamlanmasıyla kent meydanı 3 bin metrekare kadar genişletilmiş olacak.




Hasan Ali Yücel İlkokulu’nun alanda inşa edilecek olan meydan düzenlemesiyle oturma alanları ve yürüyüş alanları da genişleyecek. 




2014 Haziran'da başlayan meydan düzenleme işi yine yaz aylarında tamamlanacak. 




Osmanlı ve Selçuklu Mimarisi ile harmanlanan cami, yaklaşık 700 kişilik olacak. Meydanda cami derneği için mekan, kütüphane, kadın erkek ayrı abdest alma yerleri ve lavabolar, çocuk emzirme odaları olacak.




Cami meydanı peyzaj düzenlemeleri ve ışıklandırma çalışmalarıyla kendine...