19 / 05 / 2024

Sultanbeyli Mülteciler Anaokulu nerede

Sultanbeyli Mülteciler Anaokulu nerede

Sultanbeyli Belediyesinin destekleriyle, Mülteciler Derneği tarafından hayata geçirilen anaokulu hizmet vermeye başladı.

BM'den afet bölgesine 3 bin çadır 

Birleşmiş Milletler (BM) Mülteciler Yüksek Komiserliği, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve tüm dünyayı hüzüne boğan depreme kayıtsız kalmadı ve zarar görenlere destek amacıyla Türkiye'ye 3 bin çadır gönderdi.

Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur?

Anaokulu desteğine dair araştırmaların sayısı arttı. Anaokulu desteği ne zaman yatacak? Anaokulu yardımı için nereye başvurulur? sorular yanıtlarını arıyor. İşte detaylar

Anaokulu parası ne zaman yatırılacak? Ana sınıfı yardımından kimler faydalanacak?

Devlet dar gelirli ailelerin çocuklarına anaokulu destek ödemeleri yapılacak. Peki, anaokulu yardımı başvuru koşulları neler? Anaokulu ödemeleri ne zaman yatırılacak? Ana sınıfı desteği kadar? İşte detaylar...

Anaokulu parası devletten! Ana sınıfı yardımından kimler yararlanacak?

Dar gelirli ailelerin çocuklarına anaokulu destek ödemeleri yapılacak. Peki anaokulu yardımı başvuru şartları neler? Anaokulu ödemeleri ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yeni konut yatırımlarına son sürat devam eden Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi için çalışmalarına başladı. Peki Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi nerede yükselecek? İşte Emlak Konut GYO Sultanbeyli projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrımenkul Yatırım Anonim Şirketi Sultanbeyli Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile Yunus Furkan Akbal tarafından açıldı.

Sultanbeyli'de kentsel dönüşüm hızlanıyor!

İstanbul'da kentsel dönüşümün hızlandığı ilçelerden biri olan Sultanbeyli için rapor hazırlandı. İlçenin yeni imar planı geçtiğimiz hafta İBB'den geçti.

Sultanbeyli kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Kentsel dönüşüm çalışmaları için yoğun mesai harcayan Sultanbeyli Belediyesi, yeni imar planlarıyla dönüşüm süreçlerini hızlandırdı. 

BİMDER, İdlib'de inşa edeceği 20 konut için hayırseverlerden yardım bekliyor!

Bozkır İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Gönüllüleri Derneği (BİMDER), Suriye'nin İdlib kentinin Türkiye sınırına savaştan kaçarak yerleşen mülteciler için 20 Evlik konut inşa etmek istiyor.

Paris Belediyesinden mültecileri ortak yaşamla Fransızlaştırma girişimi!

Paris'in en pahalı bölgelerinde Fransızlarla birlikte yaşayabilecekleri ucuz barınma olanağı sunulan mülteciler Fransızlaştırılmak isteniyor.

Midilli Adası'ndaki evsiz mülteciler için gösteri düzenlendi!

Brüksel'de, Avrupa Parlamentosu önünde toplanan yüzlerce gösterici Midilli Adası'ndaki 4.000'i çocuk 13.000 mültecinin evsiz kalmasını protesto etti.

Yunanistan yanan Moria kampı yerine kalıcı bir mülteci merkezi inşa edecek!

Yaklaşık olarak 13 bin kişinin kaldığı Moria kampında çıkan yangınlardan sonra sokaklarda sabahlayan mülteciler için yine Midilli Adası'nda kalıcı bir karşılama kampı yapılacak.

Suriyeli mülteciler çadır kurdukları araziler için 2 milyon Lübnan lirası kira ödüyor!

Suriyeli mülteciler kampta çadırlarını kurdukları arazi sahibine yıllık olarak 2 milyon Lübnan lirası (1300 dolar) kira ödüyor...

Sultanbeyli Mülteciler Anaokulu nerede Haberi

Sultanbeyli Mülteciler Anaokulu nerede


Sultanbeyli Belediyesinin destekleriyle, Mülteciler Derneği tarafından hayata geçirilen anaokulu hizmet vermeye başladı.


Sultanbeylililer mültecilere ensar olmaya devam ediyor. Mülteciler Derneği, masumiyetin simgesi olan çocukların eğitim hayatına daha iyi bir şekilde başlayabilmeleri ve iyi bir birey olarak yetişebilmeleri için Mülteciler Anaokulunu hizmete soktu. Mülteciler Toplum Merkezi binasının hemen yanında bulunan anaokulunda çocukların ihtiyaç duyabileceği her türlü malzeme ve onların gelişimini sağlayacak çok çeşitli eğitici dokümanlar bulunuyor.  Bahçesine Türk kültüründen izler taşıyan oyun grupları bulunan anaokulu 150 çocuk kapasiteli olarak inşa edildi. 



Sultanbeyli...