29 / 04 / 2024

sultanbeyli teleferik ihalesi

sultanbeyli teleferik ihalesi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli Teleferik projesi için düğmeye bastı. Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından Sultanbeyli Teleferik Projesi hizmet alımı işi 16 Eylül 2014 tarihinde ihale ediliyor...

Sultanbeyli Belediyesi imarlı arsa satıyor! İstanbul'da arsa almak isteyenlere müjde!

İstanbul İli Sultanbeyli Belediye Başkanlığı, Sultanbeyli Abdurrahmangazi Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocaeli Kartepe teleferik ihalesi 26 Şubat'ta! 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tarafından hayata geçirilen Kartepe Teleferik hattı ihalesi 26 Şubat Cuma günü yapılacak. 

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Kocaeli'ye teleferik müjdesi!

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Ocak ayında Kartepe için teleferik ihalesi yapılacağının müjdesini verdi.

Hatay'a teleferik geliyor! İhalesi 3 Kasım'da!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arasında teleferik projesi inşa edecek. Projenin ihalesi 3 Kasım 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

Afyonkarahisar Kalesi teleferik ihalesi 4 Mart'ta!

Afyonkarahisar Kalesi'ne teleferik yaptırılacak. Teleferik yapımı ve 25 yıl süreyle işletilme işi ihalesi 4 Mart'ta yapılacak...

Sümela Manastırı teleferik ihalesi 19 Şubat'ta!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Sümela Manastırı Teleferik Projesi'nde yapım ihalesinin Şubat ayında gerçekleştirileceğini açıkladı. 

Uzungöl ile Karester Yaylası arasına teleferik geliyor!

Uzungöl ile Karester Yaylası arasında planlanan teleferik tesisinin yapımı ve sözleşme süresince işletilmesi için kiraya verilmesi ve bu süre sonunda İşletmeciye devir edilmesi ihalesi 25 Aralık'ta yapılacak...

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi inşaat ihalesi 6 Eylül'de!

İBB Yapı İşleri Müdürlüğü, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi için inşaat ihalesine hazırlanıyor. İhale 6 Eylül'de yapılacak...

Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesi 6 Eylül'de!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli 75. Yıl Spor Kompleksi'nin ihalesini 6 Eylül 2018 tarihinde gerçekleştirecek.

Amasya teleferik projesi YİD ihalesi 14 Ağustos'ta!

Amasya Belediyesi, şehir merkezi ile Ferhat Tepesi arasında 1.488 metre uzunluğundaki teleferik hattı için YİD ihalesi yapacak. İhale 14 Ağustos'ta gerçekleşecek..

Beşikdüzü teleferik tesisi ve otel ihalesi 21 Mayıs'ta!

Teleferik Tesisi ile otel ve ticari tesislerin yapımı ve 29 yıl süreyle işi ihale edilecek. İhale 21 Mayıs'ta yapılacak..

Büyükçekmece Sahili-TÜYAP teleferik hattı için düğmeye basıldı!

Yıllardır İstanbul’un gündeminde olan eski İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın teleferik projelerinden biri hayata geçiriliyor. Büyükçekmece Sahili ile TÜYAP arasında yapılacak teleferik hattı projesinin ihalesi yapıldı. 

sultanbeyli teleferik ihalesi Haberi

sultanbeyli teleferik ihalesi


İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Sultanbeyli Teleferik Projesi hizmet alımı işini ihaleye çıkardı. Sultanbeyli Teleferik projesinin ihalesi 16 Eylül 2014 saat 11:00'de gerçekleştirilecek.


İHALE


İhale Konusu: Sultanbeyli Teleferik Projesi hizmet alımı

İhale Kayıt No: 2014/94663

İhale Tarih ve Saati: 16/09/2014 11:00

İlgili Müdürlük/Birim Ulaşım Daire Başkanlığı

İlgili Adres: M.Nezihi Özmen Mh., Kasım Sk. No:62 Merter/İSTANBUL

İlgili Telefon: 2124494080

İlgili Faks: 2124494083

İlgili E-Posta: [email protected]

İhalenin Yapılacağı Yer: İBB. Ek Hizmet Binası İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezihi Özmen Mh. Kasım Sokak No: 62 Merter-Güngören / İstanbul

İhale Türü: HİZMET ALIMI

İhale Usulü: Açık İhale

Niteliği ve Miktarı: 3 Km.Teleferik Projesi Ayrıntılı bilgiye EKAP’ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnameden ulaşılabilir. https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

Hizmetin Yapılacağı Yer / Teslim Yeri: Sultanbeyli

İşin...