03 / 05 / 2024

sultanbeyli viyadük yapım işi

sultanbeyli viyadük yapım işi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00'de İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek.

İBB Sultanbeyli'de viyadük yapım işi ihale edecek!

İBB, Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihale edecek. İhale 12 Aralık 2013 tarihinde saat 11:00 de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanlığı, İhale İşleri Müdürlüğü 'nde gerçekleştirilecek...

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Rize'de sahil şeridine viyadük yapımı mecliste!

Rize şehir merkezindeki bir alışveriş merkezi ve konut projesine ulaşımın kolaylaştırılması için sahil şeridine viyadük yapımı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Erkur Mimarlık Yapı Mühendislik İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Kurbaş tarafından kuruldu. 

Kocaeli Çenesuyu - Kirazlıyalı arasına viyadük yapılacak!

Kocaeli Derince Çenesuyu ile Körfez Kirazlıyalı arasında yapılacak viyadük için Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası İhale Salonunda ihale gerçekleştirildi. İhaleye 10 firma katılım gösterdi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, yapımı devam eden İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü güney ve kuzey yaklaşım viyadükleri tamamlandı.

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Yaşam Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Kemal Özdemir, Uğur Özgören tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ocak'ta kuruldu.

XY Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

XY Yapı Mimarlık ve Mühendislik Limited Şirketi, İbrahim Kerim Narin, Cihan Kar, Nurcan Baş tarafından 60 bin TL'lik sermaye ile 20 Ocak 2015 tarihinde kuruldu.

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Tasarım Yapı İnşaat Mimarlık ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi, Remzi Bahadır, Evren Bahadır, Songül Şahin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 19 Ocak'ta kuruldu.

Sakarya'da yapımı devam eden Çardak Köprüsü'nde inceleme yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden 37 milyonluk yol yapım ihalesi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından, D-100 karayolunda eski Kandıra kavşağından başlayıp MOBESKO çarsına kadar olan yaklaşık 3 bin 700 metre yol ve sanat yapıları yapımı için ihale gerçekleştirildi...

Kütahya Belediyesi yapım ihalesini Haspınar İnşaat kazandı!

KÜTAHYA Belediyesi Park Ve Bahçeler Müdürlüğü 2014/64124 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık artırma ihale usulü ile gerçekleştirdi...

Dizayn Tek Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dizayn Tek Yapı Mühendislik Mimarlık İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Alp Okan Kaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Ataköy 9-10 kısım metro çıkışına yeraltı otoparkı yapılacak!

Ataköy 9 - 10 Kısım Şirinevler - Ataköy Metro durağı önündeki 65 araçlık otoparkın altına kapalı otopark yapılacak. Proje imar planı, 14 Ocak 2015'te askıdan indirilecek.

sultanbeyli viyadük yapım işi Haberi

sultanbeyli viyadük yapım işi


Sultanbeyli Gölet Civarı Viyadük İnşaatı yapım işi ihalesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi İhale İşleri Müdürlüğü Mehmet Nezih Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 İhale Salonu Kat:4 Merter adresinde gerçekleştirilecek. İhale tarihi 12 Aralık 2013 olarak belirlendi.



İlanı detaylı görüntülemek için