03 / 05 / 2024

Sultangazi Belediyesi imar

Sultangazi Belediyesi imar

Sultangazi Belediyesi İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde “Mahalle Yaşam Merkezleri” Projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde ikincilik ödülü aldı.

Sultangazi Belediyesi'ne imar şehircilik ve estetik ödülü!

Sultangazi Belediyesi İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde “Mahalle Yaşam Merkezleri” Projesi ile Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri’nde ikincilik ödülü aldı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliği!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği bugünkü 31621 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 2021!

İzmir Büyükşehir Belediyesi imar yönetmeliği 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Sultangazi Belediyesi inşasına başladığı huzurevini satılığa çıkardı!

Sultangazi Belediyesi, 2017 yılında 16 milyon liraya ihale ederek yapımına başladığı "Yaşlı Bakım Merkezi"ni satılığa çıkardı. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden imar planları için yeni uygulama!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, imar planlarının tüm şehirde şeffaflığını sağlamak ve vatandaşların doğrudan, en hızlı şekilde imar planlarına erişebilmesi için İmar Otomasyon Sistemi (İMOS) kurdu.

Sultangazi'de inşa edilen huzurevi özelleştirildi!

Sultangazi Belediyesi tarafından inşa edilen huzurevi planlama aşamasında özelleştirildi. Huzurevi için hazırladığı imar planına "Fonksiyonların tamamı özel teşebbüslerce yapılabilir" notu ekledi.

Sultangazi'de tapular dağıtıldı!

Sultangazi Belediyesi tarafından, imar uygulamasıyla tapu sorunu çözülen Yayla Mahallesi'ndeki yerlerin tapuları ev sahiplerine teslim edildi. Törende, Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun konuşma yaptı...

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yıllık planı meclis tarafından kabul edildi!

Sultangazi Belediyesi’nin 5 yılık yol haritasını oluşturan plan ve performans programı ikinci oturumu gerçekleşti. Programda 2020-2024 yılı stratejik planı meclis tarafından kabul edildi… 

Pamukkale Belediyesi ‘imar barışı’ mesaisi yapacak!

Denizli Pamukkale Belediyesi, bugün sona erecek imar barışı başvurusu için hafta sonu mesaisi yapacak.

İzmit Belediyesi imar barışında cezaları iptal etti!

İzmit Belediyesi encümeninde imar barışı uygulamasından yararlananların para cezası ve mühür işlemleri iptal edildi.

Harran Belediyesi'nden 'imar usulsüzlüğü' iddialarına cevap!

Şanlıurfa'nın Harran İlçe Belediyesi, imar planında usulsüzlük yapılarak mülkiyeti belediyeye ait yerin satıldığı yönündeki iddialara mahkeme kararıyla açıklama yaptı.

Sakarya Erenler Belediyesi'nden imar barışı uyarısı!

Sakarya Erenler Belediyesi, imar barışı uygulamasında faydalanmak isteyen bina sahiplerini uyardı. Belediye, vatandaşların mağdur olmaması için yapı kayıt belgelerini 31 Aralık 2018 tarihine kadar almaları duyurusunda bulundu.

Sultangazi Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık 4 dükkan!

Sultangazi Belediyesi, eczane niteliğindeki 4 dükkanı ihale ile kiralıyor. Kiralama ihalesi 3 ayrı günde gerçekleşecek...

Sultangazi Belediyesi imar Haberi

Sultangazi Belediyesi imar

Marmara Belediyeler Birliği tarafından altıncısı düzenlenen Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. İmar Şehircilik ve Estetik kategorisinde Sultangazi Belediyesi “Mahalle Yaşam Merkezleri” Projesi ile ikincilik ödülü aldı. Sunuculuğunu İnci Ertuğrul’un üstlendiği törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Marmara Belediyeler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz ve çok sayıda birlik üyesi belediye temsilcisi katıldı. Belediyelerin uyguladığı başarılı projeleri ödüllendirerek çalışmaların tanıtılmasını ve yaygınlaştırılmasını amaçlayan Altın Karınca Belediyecilik Ödülleri, sürdürülebilir şehir yaşamına katkıda bulunmayı hedefliyor.


“Sultangazi’de sokakta pazar bırakmayacağız”

Jüriye ve Marmara Belediyeler Birliği’ne teşekkür ettiğini dile getiren Sultangazi Belediye Başkanı Belediye Başkanı Cahit Altunay, “Projemiz birinciliğe layık görüldü ancak baktığımızda birincilik ödülü...