09 / 05 / 2024

Sultangazi hastane projesi

Sultangazi hastane projesi

Sultangazi'ye 600 yataklı hastane geliyor. Sağlık Bakanlığı Türkiye'nin sayılı "Akıllı Hastanelerinden birisini Sultangazi'ye inşa ediyor. Hastanenin temeli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılacağı törenle atılacak.

İBB'den Sultangazi'ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konut projesi için son dakika açıklaması geldi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı ve İBB Sultangazi projesi ile ilgili detaylar...

İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultangazi'de toplu konut projesi hayata geçirecek. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi Toplu Konut Projesi nerede inşa edilecek? İşte İBB Sultangazi Toplu Konut Projesi 15 soruda tüm detaylarıyla...

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede? İBB Sultangazi fiyat listesi!

İBB Sultangazi toplu konut projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen sorunun yanıtı ve İBB Sultangazi fiyat listesi...

Acıbadem'den Ataşehir'e hastane ve ofis projesi geliyor!

Acıbadem Sağlık Grubu'nun temelleri, 1991 senesinde Mehmet Ali Aydınlar önderliğinde atıldı. Birçok hastane projesine imza atan Acıbadem Sağlık Grubu,  Ataşehir'de hem ofis hem hastane projesini hayata geçiriyor.

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Zonguldak'ta yapımı devam eden hastane projesi meclis gündeminde!

Zonguldak'ta yapımı devam eden bir hastane meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Medicana Sağlık Grubu'ndan 4 yeni hastane geliyor! 

Medicana Sağlık Grubu 4 yeni hastane projesi üzerinde çalışıyor. Yakın zamanda tamamlanması planlanan hastenelerin 3'ü İstanbul'da, 1'i İzmir'de açılacak.  

Sultangazi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Sultangazi İlçesi, Mahmutbey Caddesi Üzeri Hayırlıoğlu Cami Önü Altgeçit Projesi imar planı tadilatı askıya çıkarıldı...

Sultangazi’de 'meydan projesi' protestosu!

Sultangazi’deki bir mahallede yapılması planlanan meydan projesi vatandaşları tedirgin ediyor. Evlerinin olduğu alana, meydan dışında AVM ve otopark da yapılacağını ifade eden mahalleliler, protesto yürüyüşü düzenledi.

Sarıyer'deki dev hastane projesi iptal edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, CHP ile Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın itirazı üzerine Sarıyer İstinye’de boğaz sırtlarında Medical Park Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olan eski Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın yapacağı spor akademisi ve spor hastanesinin plan değişikliğini iptal etti.

Sultangazi Tem Point teslimat!

Tem Point projesi İstanbul Sultangazi'de hayata geçirildi. Konut, ve alışveriş merkezi konseptiyle yükselen projede fiyatlar 420 bin TL'den başlıyor...

Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi!

Tem Point projesi Gül Proje ve Nata Holding tarafından inşa ediliyor. Sultangazi Tem Point Evleri teslim tarihi ne zaman?

Sultangazi hastane projesi Haberi

Sultangazi hastane projesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Sultangazi'ye yaptırılacak 600 yataklı Devlet Hastanesi'nin temeli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da katılımıyla atılıyor. 

Uğur Mumcu Mahallesi'nde toplam 46 bin 500 metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilecek hastanenin yapımında teknolojinin tüm imkanlarından faydalanılacak. 

Arazisi Sultangazi Belediyesi'nin yaptığı imar uygulamaları ve çalışmalarıyla düzenlenen hastane, 160 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. Hastane, 200'ü kadın doğum olmak üzere toplam 600 yatak kapasiteli olacak. 

Temel atma töreni, 19 Eylül Cuma günü saat 14.00'da Uğur mumcu Mahallesi'nde yapılacak. 


Haber...