27 / 04 / 2024

İBB'den Sultangazi'ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İBB'den Sultangazi'ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konut projesi için son dakika açıklaması geldi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı ve İBB Sultangazi projesi ile ilgili detaylar...



İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Sultangazi'deki 448 konut projesi için son dakika açıklaması geldi. İBB tarafından Sultangazi'de inşa edilecek 509 bağımsız birim ile ilgili olarak resmi twitter hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden bir açıklama yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt projenin temellerini atacaklarını söyledi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımı şu şekilde:

İBB çatısı altındaki tüm paydaş birimlerle depreme öncelik vererek, çözüm üretilebilen her sahada aktif rol almaya devam ediyoruz.

Yakında #Sultangazi ilçesi Yunus Emre Mahallesi'nde depreme dayanıklı rezerv konutların temelini atacağız.

Temel hazırlıkları için sahadaydık.

488 konut ve 21 adet ticari alanın yer aldığı İBB Sultangazi projesinin arsa alanı 26 bin 729 metrekare olarak açıklandı. Proje 18 blok olarak yükselecek.

Temellerin yakın zamanda atılacağı İBB Sultangazi projesinde a A,B,C,D,E,F,G,H,I,J,K ve L blokların tamamı konut olup, M,N,O,P,R,S bloklarında ticari alanlar bulunacak. Proje kapsamındaki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 

İnşaat alanının 100 bin 358 metrekare olarak açıklandığı İBB Sultangazi projesindeki bloklar en fazla 5 bodrum kat olacak. Proje kapsamındaki blokların toplam oturum alanı 16 bin 162 metrekare şeklinde belirlendi.

Ticari alanlar içerisinde kreş, mahalle evi (kafe) ve marketlerin yer alacağı İBB Sultangazi projesinde açık otoparklar, yaya yolu, çocuk oyun parkı, kameriye, peyzaj alanı da bulunacak.

İBB den Sultangazi ye 448 konutta son dakika! Dev proje için geri sayım başladı!

İBB SULTANGAZİ PROJESİ NEREDE?

İBB Sultangazi projesine en yakın okul 28 metre mesafede yer alan Sair Abay Konanbay Anadolu Lisesi olarak açıklanırken, en yakın hastane 220 metre mesafede yer alan Gazi Hastanesi olarak açıklandı.

Proje sahasının E-80 karayoluna mesafesi kuş uçuşu 650 metre olarak açıklanırken, E-5 karayoluna mesafesi 6,8 kilometre, Atatürk Havaalanı'na mesafesi 13,3 kilometre olarak açıklandı. 

 

Yunan deprem uzmanından İstanbul açıklaması: İstanbul'da büyük bir deprem beklediğimiz kesin!

Satılık ev ilanlarında iskonto dönemi başladı

Evi ve arsası olanlar dikkat! Emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 3 gün sonra başlıyor! 


Geri Dön