06 / 05 / 2024

Sultans Residence İnnovation Gayrimenkul

Sultans Residence İnnovation Gayrimenkul

Sultans Residence projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin satışları devam ediyor.

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Sultans Suites Turizm ve Yönetimi Limited Şirketi, Mohamad Kahil, Fahad N F M Albannay tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de Anthill Residence'ta kuruldu.

Sultans Residence nerede? Adres bilgileri!

Innovation Gayrimenkul tarafından İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi 'nde yani Forum İstanbul Alışveriş Merkezi'ne çok yakın mesafede inşa edilen Sultans Residence nerede? Adres bilgileri...

Sultans Residence adres bilgisi!

Sultans Residence adres bilgisi haberimizin içinde yer alıyor. Sultans Residence projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Sultans Residence! İnnovation Gayrimenkul!

Sultans Residence projesi kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Projenin satışları devam ediyor.

Bayrampaşa Sultans Residence telefon numarası!

İnnovation Gayrimenkul imzası ile Bayrampaşa'da hayata geçirilen Bayrampaşa Sultans Residence telefon numarası 0 212 640 99 66 olarak belirlendi.Projede; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler mevcut.

Sultan's Residence nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da İnnovation Gayrimenkul tarafından inşa edilen ve içinde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerin bulunduğu Sultan's Residence nerede?

Bayrampaşa Sultans Residence adres!

Bayrampaşa Sultans Residence adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bayrampaşa Sultans Residence' ta yer alan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dubleks olarak tasarlandı...

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence satılık daire!

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence satılık daire bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence projesi!

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence projesi İstanbul Bayrampaşa'da inşa ediliyor. Sultan's Residence Bayrampaşa projesi iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor...

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence daire fiyatları!

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence daire fiyatları kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri!

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence Evleri kapsamında detaylar haberimizin içinde ayrıntılı bir şekilde yer alıyor

Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi!

İstanbul'un Bayrampaşa bölgesinde yer alan Innovation Gayrimenkul Sultan's Residence fiyat listesi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence!

İnnovation Gayrimenkul Sultan's Residence kapsamında detaylar haberimizin içinde yer alıyor

Sultans Residence İnnovation Gayrimenkul Haberi

Sultans Residence İnnovation Gayrimenkul


Sultans Residence  İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da yer alıyor. Projede yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Sultans Residence Bayrampaşa satılık daire tipleri kapsamında 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Konut büyüklüklerinin 87 metrekare ile 279 metrekare arasında farklılık gösterdiği projede  1+1 dairelerin alanları  87 - 95 - 101 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 136 - 155 - 151 - 160 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 166 - 181 - 183 - 170 - 207 metrekare ve 4+1 dubleks dairelerin alanları 274 - 279 metrekare olarak tasarlandı.


Sultans Residence nerede yer alıyor?

Sultan's Residence nerede sorusuna göre Sultan's Residence Bayrampaşa'da; Kocatepe Mahallesi'nde yer alıyor.


Sultans Residence ulaşım bilgisi!

Proje, Kocatepe Metro Durağı'nda 70 metre...