02 / 05 / 2024

Sulukuleye yeni imaj

Sulukuleye yeni imaj

2006 yılında Fatih'in tarihi semtlerinden olan Sulukule'de yeni konutların yapılması yönünde hazırlanan protokol imzalanmış. Sulukule'de 465 eski bina yıkılacakmış ve yerine iki-üç katlı yeni binalar yapılacakmış.

Evini satacaklar dikkat! Yeni dolandırıcılık yöntemi şok etti!

Satılık konut fiyatlarının tavan yapmasıyla beraber dolandırıcılar da yeni taktikler üretiyor. Konutunu en yüksek tutardan satmak isteyen mülk sahiplerine yabancı zengin müşteri imajıyla alıcı getiriliyor ve ev sahibinin gözü boyanarak parası çalınıyor...

Ankara Merkez İş Alanları projesi İskitler'in imajını yükseltecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Gökşin, “Bu proje, bölgenin imajını yükseltecek” dedi. Gökşin, proje alanına “MiANKA” adı verildiğini ve “Ankara’da yeni bir kent doğuyor” sloganıyla tanıtım çalışması yapılacağını belirtti.

Körfez’de camiler yeni çehrelerine kavuşuyor!

Kent imajına uygun projeleri ile Körfez’de çaba harcayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bu çerçevede Körfez’in camilerine estetik dokunuşlar yaparak camilerin yeni çehrelerine kavuşmasını sağlıyor.

2006 yılında Sulukule'ye yeni imaj!

2006 yılında Fatih'in tarihi semtlerinden olan Sulukule'de yeni konutların yapılması yönünde hazırlanan protokol imzalanmış. Sulukule'de 465 eski bina yıkılacakmış ve yerine iki-üç katlı yeni binalar yapılacakmış.

Vestel yeni marka imajını ve reklamlarını Concept’e emanet etti!

Vestel, Concept’le yapacağı çalışmalarda inovasyon ve tasarımdaki gücünü ortaya koyan ve gençlere hitap eden bir yaklaşımla ilerleyecek. Vestel’in, imajını yansıtacak reklam çalışmaları 1 Nisan’dan itibaren Concept Reklam Ajansı imzası taşıyacak.

Ahmet Haluk Karabel : TOKİ yeni yılda imaj değiştirecek!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ahmet Haluk Karabel, 2013 yılı içerisinde TOKİ'nin imaj değiştireceğini belirtti...

Kağıthane yeni yatırımlarla Haliç'in yıldızı oldu!

İstanbul'un tarihi semtlerinden Kağıthane, eski sanayi bölgesi imajını terk ederek yepyeni bir kimliğe buruyor. Kağıthane'de yaşanan dönüşümünün bir ayağını da, işlevini yitiren ya da taşınan fabrikaların yerine inşa edilecek yeni projeler oluşturuyor

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Sulukuleye yeni imaj Haberi

Sulukuleye yeni imaj



Sulukule'ye yeni imaj


Kentsel Dönüşüm Projesi içinde bulunan Neslişah ve Hatice Sultan Mahalleleri'ne yeni bir çehre kazandırılması için protokol imzalandı. 


     İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında ''Sulukule'' olarak adlandırılan Neslişah ve Hatice Sultan Mahalleleri'nde yeni konutların yapılması yönünde hazırlanan protokol dün imzalandı. 

     İmza törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkan Vekili Erdoğan Bayraktar ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir katıldı. Protokol töreninde konuşan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, proje için 1,5 yıldır çalıştıklarını belirten şunları söyledi: ''Toplam 570 aileyi ilgilendiren bir çalışma bu. Hak sahipleri isterlerse yeni yapılacak konutları alacak, isterlerse...