03 / 05 / 2024

Suluova belediyesi asfalt çalışmaları

Suluova belediyesi asfalt çalışmaları

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

Osmangazi Belediyesi'nden 4 bin ton asfalt!

Osmangazi Belediyesi, Ovaakça Mahallesi’nde 25 sokağın asfaltlanması için çalışmalara başladı, Asfaltlama çalışmaları kapsamında bölgeye yaklaşık olarak 4 bin ton asfalt dökülecek.

Altınordu'da imarlı alanlar asfalta kavuşuyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Ordu’nun en büyük ilçesinde yapılacak yatırımlarla Altınordu imarlı alanlar sıcak asfalta kavuşacak değişimden nasibini alacak.

Amasya Suluova'daki metruk bina yıkıldı!

Suluova Belediyesi, Bireylül mahallesi Gazino Çıkmazı sokağında tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Yıldırım Belediyesi'nden rekor asfalt yatırımı!

İlçedeki yaşam standartlarını yükseltmek adına altyapı hizmetlerini büyük bir titizlikle sürdüren Yıldırım Belediyesi, ulaşımın daha sağlıklı yapılabilmesi adına 2016’da yoğun asfalt çalışmalarını devam ettirdi.

Konya Meram’da asfalt rekoru!

Farklı alanlarda önemi proje ve yatırımlara imza atan Meram Belediyesi, asfalt ve altyapı hizmetlerinde de büyük başarı sağladı.

Suluova belediyesi asfalt çalışmaları Haberi

Suluova belediyesi asfalt çalışmaları


Kış öncesinde asfalt çalışmalarına hız veren Suluova Belediyesi, atıl durumda olan Suluova Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle asfaltlama çalışması başlattı. Çalışmalar kapsamında ekiplerimiz bir yandan tesviyesi tamamlanan alanda asfaltlama bir yandan ise kanalizasyon ve altyapı çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Fatih Üçok; “Çocuklarımızın ve Gençlerimizin daha sağlıklı bir alan da spor yapmalarını sağlamak amacı ile İlçemiz Şehir Stadyumunda gerçekleştirdiğimiz alt yapı ve asfalt öncesi zemin iyileştirme çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekiplerimizden bilgiler aldık. Daha modern bir kent olma yolunda çalışmalarımız program dâhilinde ve ilçemiz genelinde aralıksız sürüyor.” Dedi.



Suluova...