25 / 07 / 2024

Suluova belediyesi faaliyetleri

Suluova belediyesi faaliyetleri

Kentte sıradanlıga son verecek çalışmalara imza attıklarını kaydeden Suluova Belediye Başkanı Fatih Ücok, "2015 yılı içerisinde eri az iki mahallemizde bilgi ve kültür evimizi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Van Büyükşehir Belediyesi faaliyetleri duran esnaftan kira ücreti almayacak!

Van Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisinde olan ve faaliyet göstermeyen iş yerlerinden 6 ay boyunca kira almayacak. 

Talas Belediyesi kiracıların 10 aylık kira borcunu sildi!

Kayseri Talas Belediyesi, pandemi döneminde faaliyetleri duran ve işleri durma noktasına gelen belediye kiracılarının 10 aylık borcunu sildi. 

Beşiktaş Belediyesi kiracılarından kira almayacak!

Beşiktaş Belediyesi yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak zor günler geçiren komşularına yardım edecek. Faaliyetleri durdurulan işletmelerden kira alınmayacak…

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

Amasya Suluova'daki metruk bina yıkıldı!

Suluova Belediyesi, Bireylül mahallesi Gazino Çıkmazı sokağında tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Suluova'daki okulların bahçeleri yenileniyor!

Daha Modern Suluova için gayret ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi eğitime destek amacıyla okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak her alanda hizmet üretmeye devam ediyor.

Suluova Makine İkmal Kampüsü'nde çalışmalar başladı!

Suluova Belediyesi asfalt tesislerinin yanında 22.000 metrekare alan üzerine başlattığı Makine İkmal ve Bakım Kampüsü çalışmalarına titizlikle devam ediyor.

Suluova Stadyumu çevresinde asfalt çalışmaları başladı!

Sıcak asfalt’a hızlı giriş yaparak ilçemiz genelinde birçok cadde ve sokakta asfaltlama yapan Suluova Belediyesi zemin iyileştirme ve tesviyesi tamamlanan Şehir Stadyumu çevresinde bugün itibariyle çalışma başlattı.

Suluova belediyesi faaliyetleri Haberi

Suluova belediyesi faaliyetleri

Toki  ile sokaklarımız daha güvenli olacak "2015 yılı içerisinde yapmayı düşündüğümüz projelerimizin içinde hayvan barınağı da yer alıyor. Yabani hayvanlar dediğimiz sokak hayvanları vatandaşlarımız için risk taşıyor. Aynı zamanda bu hayvanların balama ve beslenmeye ihtiyacı var. Bununla ilgili bir proje çalışması yaptık ve projemizi tamamladık. Orman ve Su İşleri Bakanlığı'mızdan proje ile ilgili destek talep ettik ve olumlu dönüş aldık. İnşallah 2015 yılı içerisinde güzel bir hayvan barınağı yapmak istiyoruz." Yasam kalitesi yükseliyor "Bir başka önemli konu Suluova'mız için, tüm Suluovalılan ilgüendiren Şehrin boylu boyunca içerisinden geçen Atatürk bulvarımız var. Bulvarda yenilenme ve dönüştürme çalışması başlattık. Yaklaşık beş ay gibi bir süre içerisinde bitirdik. Sadece orta refüj bordürlerinin yenilenmesi kaldı ve bununla ilgili çalışmalara başladık. Kaldırımları tamamladık ve kaldırımların...