07 / 05 / 2024

Suluova Belediyesi park çalışmaları

Suluova Belediyesi park çalışmaları

Pazar ve Girne Mahallelerindeki park yapım çalışmalarında sona gelinmesinin ardından Hacı Hayta Mahallesi’ndeki parka yönelen belediye ekipleri parkta, zemin düzenleme, peyzaj, bordür ve parke çalışması yaptı.

Van Büyükşehir, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına kiraya veriyor! 60 milyon TL'ye!

Van Büyükşehir Belediyesi, Park AVM'deki 75 adet iş yeri ile 1 adet otoparkı 5 yıllığına 60 milyon Türk Lirası bedelle kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Kepez'e 4 bin metrekarelik dev semt parkı!

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaklaşık 4 bin metrekare alanı ve bölgenin modern görüntüsüne gölge düşüren araziyi dev bir semt parkına dönüştürdü.

Beylikdüzü Belediyesi park alanını bataklığa çevirdi iddiası!

Beylikdüzü Belediyesi’nin yeşil alanı imara açmak istemesi Beylikdüzülü vatandaşlardan büyük tepki gördü. Bu kararı protesto eden vatandaşlar belediyeye sert tepki gösterdi.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

Başiskele 15 Temmuz Parkı açılıyor!

Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz’ın talimatıyla Başiskele Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Yeşilyurt Mahallesi’nde eşi benzeri olmayan bir park projesi için kolları sıvadı.

Amasya Belediyesi’nden çocuklara oyun parkı geliyor!

Amasya Belediyesi park ve bahçeler Müdürlüğü tarafından çocuklar için Akbilek ve Şeyhcui Mahallelerinde oyun parkları yapıldı.

Düzce Belediyesi'nden Park Gölet açıklaması!

Düzce Belediyesi Park Gölet işletmesi hakkında basında çıkan haberlere karşı bir açıklama yaptı. İşte Düzce Belediyesi'nden yapılan o açıklama...

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kaçak yapılara göz açtırmıyor!

Park alanı üzerindeki kaçak yapıları tespit eden Kayapınar Belediyesi, park alanı üzerinde yapılan kaçak yapıları yıktı.

Suluova Belediyesi park çalışmaları Haberi

Suluova Belediyesi park çalışmaları

Park ve bahçeler gibi yeşil alanların toplum yaşamında çok önemli rol üstlendiğini ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda park yapım çalışmalarının titizlikle sürdüğünü belirten Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, “İhtiyaç duyulan mahallelerimizde park yapım çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.


Tespitlerimiz doğrultusunda yeni park yapım çalışmalarımız ivedilik kazandı. Her zaman olduğu gibi mevcut park ve bahçelerimizin bakımları ve düzenlemeleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor” dedi.


Üçok, “Vatandaşlarımızın en iyi koşullarda mutlu ve huzurlu bir şekilde bu parklardaki oyun alanları ve yeşil alanlarından yararlanabilmesi için uğraşıyoruz. İlçemizin birçok noktasında park ve yeşil alan ihtiyacımız var ve bu ihtiyacı gidermek için elimizden gelen bütün çabayı sarf ediyoruz” diye...