18 / 05 / 2024

suluova belediyesi pazar mahallesi park

suluova belediyesi pazar mahallesi park

Suluova Belediyesi Pazar Mahallesindeki park inşaatında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor, ekipler, parke ve bordür taşlarının döşeme çalışmasını bitirmesinin ardından şu an için park alanında peyzaj ve perde beton çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Yabancılar Pazarı esnafından kira almayacak!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, pandemi döneminde faaliyet göstermeyen Yabancılar Pazarı esnafından kira  alınmayacağını açıkladı. 

Avanos Belediyesi'nden kiralık 5 dükkan!

Avanos Belediyesi Pazar Yeri'nde bulunan 5 adet dükkanı kiraya verecek. Dükkanların ihalesi 3 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Suluova'da TOKİ konutları teslim edildi!

Amasya'nın Suluova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Suluova Belediyesi iş birliğinde hayata geçirilen 670 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.8 milyon TL'ye satılık 20 dükkan!

Suluova Belediyesi, Magosa Mahallesi'ndeki Oto Galericiler Sitesinde bulunan 20 adet asma katlı dükkanı ihale ile satıyor..

Suluova Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Suluova Belediyesi, kültür merkezi projesinin inşaatını tamamlıyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Türkşeker'e ait arsa Suluova Belediyesi'ne devredildi!

Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketine ait arsa düzenlenen teslim töreni ile Suluova Belediyesi'ne devredildi.

Suluova Belediyesi'nden 5.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Suluova Belediye Başkanlığı tarafından Maarif Mahallesi'ndeki arsasını satışa sunuyor. Arsa için ihale 12 Eylül'de yapılacak...

Amasya Suluova'daki metruk bina yıkıldı!

Suluova Belediyesi, Bireylül mahallesi Gazino Çıkmazı sokağında tehlike arz eden ve atıl vaziyette bulunan binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Ordu'daki Rus Pazarı Altınordu Belediyesi'ne devredildi!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu'daki Rus pazarı olarak bilinen yaklaşık 6.5 dönümlük alan üzerindeki mülkiyet hakkını Altınordu Belediyesine devretti.

Suluova'daki okulların bahçeleri yenileniyor!

Daha Modern Suluova için gayret ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi eğitime destek amacıyla okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak her alanda hizmet üretmeye devam ediyor.

suluova belediyesi pazar mahallesi park Haberi

suluova belediyesi pazar mahallesi park


Suluova'nın bir çok mahallesinde park çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi Pazar Mahallesindeki park inşaatında çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren ekipler, parke ve bordür taşlarının döşeme çalışmasını bitirmesinin ardından şu an için park alanında ağaçlandırma, peyzaj ve perde beton çalışmalarını sürdürüyor.Bu çalışmaların bitmesiyle birlikte kısa sürede çocuk oyun grupları ve kamelyaların yerleştirilmesi hedefleniyor.




Suluova...