05 / 05 / 2024

suluova hastane ihalesi

suluova hastane ihalesi

Amasya Suluova'ya yapılacak olan yüz yataklı hastanenin ihalesini kazanan Doğan Karataş İnşaat firması yetkilileri ve hastane yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Üçok'a ziyarette bulunup çalışmalarında destek istediler.

Belediye iş yeri ve arsa satacak! İhalesi 28 Kasım'da!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan arsa ve iş yerlerini satışa çıkardı. Satış ihalesi Suluova Belediyesi Encümen Toplantı Salonu'nda yapılacak.

Belediye o ilde 2 arsa satacak! İhalesi 24 Ekim'de!

Amasya İli Suluova Belediye Başkanlığı, Amasya Suluova'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi yarın!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami inşaatı ihalesi 24 Nisan'da...

TOKİ Amasya Suluova 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Amasya 309 konut ihalesi 24 Nisan'da!

Amasya İli, Suluova İlçesi, Yeni Mahalle 309 Adet Konut , 1 Adet Ticaret Merkezi ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 24 Nisan 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Malatya'ya 300 yataklı yeni hastane!

Malatya’nın Battalgazi Devlet Hastanesi'nin ihalesi gerçekleştirildi. 300 yataklı hastane 136 milyon liraya mal olacak.

Burdur Devlet Hastanesi'nin ihalesi 12 Aralık'ta!

Burdur Devlet Hastanesi inşaatı yapım ihalesi 12 Aralık'ta düzenlecek. Toplam 76 bin 681 metrekare kapalı alan üzerinde inşa edilecek hastane 475 yataklı olacak.

Trabzon Şehir Hastanesi'nin ihalesi yapıldı!

Trabzon'un dev projesi arasında gösterilen Şehir Hastanesi projesinin ihalesi gerçekleşti. 900 yataklı hastane 400 dönümlük alanda kurulacak. 

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi yarın!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Devlet Hastanesi İkmal İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Batman 300 yataklı hastane ihalesi bugün!

Batman 300 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Devlet Hastanesi İnşaatı İkmal İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Erzincan TOKİ 10 yataklı hastane ihalesi yarın!

Erzincan İli İliç İlçesi 10 Yataklı Devlet Hastanesi İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi yapım işinin ihalesi yarın yapılacak.

Derince Askeri Hastanesi'nin yıkım ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi haftalık encümen toplantısı gerçekleşti. Toplantıda Kocaeli Büyükşehir’e devredilen Derince Askeri Hastane’nin boşaltılan binasının yıkım ihalesi gerçekleşti.

suluova hastane ihalesi Haberi

suluova hastane ihalesi

Amasya Suluova'ya yapılacak olan yüz yataklı hastanenin ihalesini kazanan Doğan Karataş İnşaat firması yetkilileri ve hastane yöneticileri Belediye Başkanı Fatih Üçok'a ziyarette bulunup çalışmalarında destek istediler. Projenin takibiyle yakından ilgilenerek, Suluova'nın kazanması için uğraştığını belirten Suluova Ak Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz; "Hastanenin ihale tarihi belirlendi. 22.10.2014 Pazartesi günü ihaleye sunacağız. Hastanenin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen Ak Parti Genel Sekreteri Ankara Milletvekili hemşerimiz Haluk İpek'e , Amasya Milletvekillerimiz Naci Bostancı ve Avni Erdermir'e teşekkürlerimi sunuyorum. Desteklerini bizden hiç esirgemediler, Suluova'nın en iyi hizmeti alması için çalıştık. Sizlere söz veriyoruz sayın Suluovalılar. Yeni Türkiye'de yeni Suluova ile karşılaşacaksınız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Suluovamız çok yakında kapalı pazarada kavuşacaktır. Her şey sizler ve gelecek nesillerimiz için. Her branştan 24 saat nöbetçi uzman...