06 / 05 / 2024

Suluova terminali son durum

Suluova terminali son durum

Yapımına başlanan ve başlandığı ilk günden bu zamana kadar aralıksız devam Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Projede dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri de tamamlandı.

Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı tam gaz!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Çorlu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatını son sürat sürdürüyor.

Düzce Otobüs Terminali'nde son ihale yapıldı!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapıldı.

Düzce Otogarı için son hazırlıklar da tamam!

Resmi açılışı 6 Kasım tarihinde yapılacak olan Darıcı mahallesindeki Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde son hazırlıklar tamamlandı.

Düzce Terminali için yeni yollar açılıyor!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali için çevre yol bağlantıları tamamlanıyor. Kalıcı konutlar ve D-100 üzerinden Haydar Gördebil caddesine uzanan yolun terminal bağlantısı için son bölüm tamamlanıyor.

Düzce Otobüs Terminali'nde son dokunuşlar!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Darıcı mahallesinde yapımı tamamlayan ve yakın zamanda resmi açılışı yapılacak olan Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminalinde son durumu gözden geçirdi.

Düzce Terminali gün sayıyor!

Düzce Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan ve kısa bir süre açılışı gerçekleştirilecek olan ‘Düzce Belediyesi Şehirlerarası Terminali’nde son eksiklikler tamamlanıyor. Bunun için terminal giriş bölümünde düzenleme ve peyzaj çalışmaları yapılıyor.

Düzce Otobüs Terminali'nde kalan son dükkan da ihalede!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapılacak.

Suluova Fevzi Çakmak Caddesi yenileniyor!

Suluova Belediyesi, Altyapı’da son aşamaya gelinen Ata Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde yaya gidiş gelişlerini daha güvenli hale getirmek amacıyla Bordur ve Kaldırım çalışmalarına başladı.

Düzce Terminali'nde kalan son dükkan da ihalede!

Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde çeşitli işletmelerin yer alacağı dükkanların son ihalesi yapılacak.

Suluova Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kaba inşaatında sona gelinen kültür merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerimizden bilgiler aldı.

Düzce Şehirlerarası Otobüs Terminali ay sonunda açılıyor!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, ay sonuna kadar açılışı yapılacak olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki son çalışmaları inceledi.

Amasya Suluova Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, hızla yükselen kültür merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimiz ile bir süre sohbet edip çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Düzce Belediyesi Otobüs Terminali için son ihale!

Düzce Belediyesi Şehirlerarası Otobüs ve İlçeler Terminali işyeri kiralama ihalesi 6 Eylül 2016 Salı günü Düzce Belediyesi Encümen Salonunda yapılacak.

Suluova terminali son durum Haberi

Suluova terminali son durum


Yapımına başlanan ve başlandığı ilk günden bu zamana kadar aralıksız devam Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz günlerde temel kazı ve hafriyat çalışmalarının bitmesinin ardından, dolgu ve zemin iyileştirme işlemleri de tamamlandı. Suluova Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatında bugün itibariyle temel hazırlıkları kapsamında demir bağlama çalışmalarına başlandı.





Suluova...