19 / 07 / 2024

Suluovadaki okulların bahçesi yenileniyor mu

Suluovadaki okulların bahçesi yenileniyor mu

Daha Modern Suluova için gayret ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi eğitime destek amacıyla okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak her alanda hizmet üretmeye devam ediyor.

Çankırı Orta Millet Bahçesi ihalesi yarın!

81 ildeki yeşil alan miktarını artırmak için düğmeye basan TOKİ, Çankırı Orta Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Kilis Şehit Sakıp Mahallesi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesişni bugün gerçekleştirecek.

Kilis Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdarei Başkanlığı Kilis Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Çapakçur Vadisi Millet Bahçesi ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Bartın Millet Bahçesi 24 Eylül'de ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bartın Millet Bahçesi projesinin ihalesini 24 Eylül'de gerçekleştirecek.

Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Yatırımlarını hız kesmeden sürdüren TOKİ, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antalya Muratpaşa Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Boyabat Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmayı sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Sinop Boyabat Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Sinop Boyabat Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Isparta Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Isparta Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kahramanmaraş Andırın Millet Bahçesi'nde son durum ne? 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Andırın'da hayata geçirilen millet bahçesi  projesinde çalışmalar devam ediyor. Projenin kısa zaman içerisinde tamamlanması hedefleniyor. 

Osmangazi Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Osmangazi Millet Bahçesi ihalesini yarın gerçekleştiriyor. 

Suluovadaki okulların bahçesi yenileniyor mu Haberi

Suluovadaki okulların bahçesi yenileniyor mu


Daha Modern Suluova için gayret ve kararlılıkla çalışmalarını sürdüren Suluova Belediyesi eğitime destek amacıyla okul bahçelerinin de asfaltlanmasını sağlayarak her alanda hizmet üretmeye devam ediyor.


Öğrencilerin boş vakitlerini geçirdikleri okul bahçelerini toz, çamur ve kötü görünümden kurtarmak için başlatılan asfalt çalışmaları çevre düzenlemesi tamamlanan Murat Deniz İlkokulunda devam ediyor. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi adına bütün okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için çalışmalar programa alınan okullar dâhilinde tüm hızıyla devam edecek.




Suluova...