03 / 05 / 2024

Sümbüllü Bulvarı açılış

Sümbüllü Bulvarı açılış

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin hummalı çalışma sonrası Kurban Bayramı’na yetiştirdiği Sümbüllü Bulvarı trafiğe açıldı.

Kahramanmaraş Sümbüllü Bulvarı bayramda açılıyor!

Tamamlanarak hizmete açıldığı zaman şehir içi trafiğini büyük oranda rahatlatacak olan Sümbüllü Bulvarı yol yapım çalışmalarında mutlu sona doğru geliniyor.

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunun açılışını gerçekleştirdi!

GYODER, Marmara Üniversitesi Göztepe kampüsündeki öğrenci yurdunu tamamladı ve açılışını gerçekleştirdi. 

1915 Çanakkale Köprüsü 26 Şubat'ta açılıyor! Büyük gün geldi!

Türkiye'de hayata geçirilmesi planlanan mega proje olan ve 18 Mart 2017 tarihinde temeli atılmış olan simgelerin köprüsü şeklinde nitelendirilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nde açılışın 26 Şubat tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılması hedefleniyor.

İzmir'de ikinci kadın sığınma evi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ikinci kadın sığınma evini hizmete açıyor. Engellilerin erişimine uygun olarak inşa edilen binada 12 oda yer alıyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun 1. ve 3. kısımları yarın açılıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, 1. ve 3. kısımları yarın açılacak olan Ankara-Niğde Otoyolu'nun son kısmınının 29 Ekim'de hizmete alınacağını belirtti...

Uğur Okulları Denizli Kampüsü açılıyor!

Türkiye’nin 51 şehrinde, 68’i kampüsü bulunan Uğur Okulları'nın Denizli'deki yeni kampüs yatırımı açılıyor.

Beğendik Köprüsü bugün açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantıyla katılacağı Beğendik Köprüsü bugün hizmete açılıyor...

İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İbn Haldun Üniversitesi Süleymaniye Yerleşkesi Açılış Töreni’ne katıldı.

Osmancık Otobüs Terminali Ekim’de açılıyor!

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin açılışının Ekim ayında gerçekleştirileceğini söyledi.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Şeyh Süleyman Mescidi yeniden açılıyor!

Rrestorasyonu tamamlanan Şeyh Süleyman Mescidi'nin açılışı nedeniyle tören düzenlenecek.Şeyh Süleyman Mescidi'nde Cumhuriyet döneminin en kapsamlı restorasyon çalışması yapıldı.

Osmangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu'nun açılışı ertelendi!

BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde geçtiğimiz yıl kasım ayında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş’un açılışını yaptığı Uludağ Üniversitesi Orhangazi Asilçelik Meslek Yüksek Okulu, kantin tartışmaları yüzünden açılamadı.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Ankara Yavuz Sultan Selim Bulvarı yarın açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, yarın Keçiören trafiğini ve Fatih Köprüsü'nün yükünü önemli ölçüde rahatlatacak Yavuz Sultan Selim Bulvarı ile Büyükşehir Belediyesi’nin 88 farklı hizmetinin toplu açılışını yapacak.

Sümbüllü Bulvarı açılış Haberi

Sümbüllü Bulvarı açılış


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince yapımı tamamlanan Sümbüllü Bulvarı 3 gidiş 3 geliş toplam 6 şeritli bölünmüş yol olarak Kahramanmaraş Halkının hizmetine sunuldu.


İLK GEÇİŞİ BAŞKAN ERKOÇ YAPTI


Sümbülü Bulvarı’nın trafiğe açılışında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, direksiyona geçip aracı kendisi kullanarak ilk araç geçişini gerçekleştirdi.


Başkan Erkoç geçiş sonrası yaptığı açıklamada, Sümbüllü Bulvarı ile birlikte bölgede yapılan kavşak düzenlemesiyle beraber 7,5 kilometre gidiş 7,5 kilometrede geliş olmak üzere toplamda 15 kilometre bölünmüş yol yaptıklarını söyledi.


TRAFİK YÜKÜNÜ ÖNEMLİ ÖLÇÜDE AZALTACAK


Sümbüllü Bulvarı’na ilişkin görüşlerini dile getiren Başkan Erkoç: “ Şu an şehrimizin batısını merkeze bağlayan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’nın devamı olan Sümbüllü Vadisi’nden yeni yaptığımız bağlantı yolundayız. Bu bölgede yaklaşık 7.5 kilometre...