27 / 04 / 2024

Sümela Evleri telefon

Sümela Evleri telefon

Sümela Evleri projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Proje Akçaabat – Söğütlü – Yıldızlı Çevre Yoluna 100 metre kadar mesafede yer alıyor. İşte Sümela Evleri satış ofisi adres bilgileri...

Sümela Evleri fiyat listesi!

Trabzon İl' i Akçaabat – Söğütlü – Yıldızlı Çevre Yoluna 100 metre kadar mesafede bulunan Sümela Evleri projesinde toplam 170 adet daire bulunuyor. İşte Sümela Evleri fiyat listesi....

Sümela Evleri teslim tarihi!

Toplam 170 adet daireden oluşan Sümela Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Trabzon İl' inde yükseliyor. İşte Sümela Evleri teslim tarihi...

1954 yılında Levent Mahallesi 3. kısım evleri için inşaat çalışmaları başlamış!

1954 yılında Türkiye Emlak Kredi Bankası tarafından yapılan duyuruda Levent Mahallesi 3. kısım evlerinin inşaat çalışmalarının başladığı belirtilmiş.

Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak!

Capella İnşaat tarafından Eskişehir'de inşa edilen Sümer Evleri'nde satışlar devam ediyor. Sümer Evleri'nde yaşam Aralık 2023'te başlayacak. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.

Sıfır telefon fiyatları yükselince ikinci ele olan eğilim iki kat arttı!

Tüketicilerin cep telefonu alma tercihlerini belirleyen araştırma sonuçlarına göre bu yıl yenilenmiş telefon alma eğiliminde geçen seneye göre iki kata yakın artış oldu. Türkiye’yi yenilenmiş telefonla tanıştıran EasyCep, peşin fiyatına 12 ay taksit ve 12 ay garantiyle satış yapıyor.

Yurt dışı telefonlar için kayıt harcı zamlandı: Sınır kapısında zamanla yarışan vatandaşlar!

Kısa süre önce yurt dışı telefon kayıt harçlarına gelen zamdan sonra vatandaşlar soluğu sınır kapısında aldı. 20 bin TL olan kayıt harcı nedeniyle sınır kapısında kalabalık oldukça arttı ve zamanla yarış başladı. Sınırda telefon alışverişi yapmak isteyenlerin işte son hali…

Sıfır telefon alamayan vatandaşın ikinci tercihi bakın ne oldu!

Dolar kuru ve artan enflasyonla birlikte özellikle teknolojik cihazların fiyatlarında artış meydana geldi. Telefon almak da bu noktada lüks olmaya başladı. Sıfır telefon alamayan kişiler de bu yola başvurdu. İşte detaylar!

Katlanabilen sıra dışı telefon Samsung Galaxy Z Flip3 TeknoSAlarda! Bu fiyat kaçmaz! 27 Eylül 2022 fiyat listesi

Dünya devi Samsung’un sıra dışa telefonlarından Samsung Galaxy Z Flip3’ü TeknoSAlardan uygun fiyata satın alabilirsiniz. İşte 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Sümela'nın teleferik ihalesi 6 ay içinde yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Sümela'ya inşa edilecek teleferik için 6 ay içinde ihaleye çıkılacağını açıkladı. 

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sümela Ormancılık Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Türk tarafından kuruldu.

Sümela Manastırı ve Trabzon Ayasofya Camii açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii Restorasyon Sonrası Açılış Töreni'ne video konferansla katıldı.

Sümela Manastırı ve Ortahisar Ayasofya Camisi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sümela Manastırı 2. Etap Açılış Töreni ve Trabzon Ayasofya Camii’nin restorasyon sonrası gerçekleştirilen açılış törenlerinde konuştu.

Sümela Manastırı'nın restorasyonu tamamlandı! Bugün açılıyor!

Türkiye'nin önemli inanç turizmi merkezlerinden Sümela Manastırı'nda, Şubat 2016'da başlayan restorasyon, çevre düzenlemesi, kayalıkların jeolojik ve jeoteknik bakımdan araştırılması ve güçlendirilmesi çalışmalarında sona gelindi...

Sümela Evleri telefon Haberi

Sümela Evleri telefon

Sümela Evleri projesi 10 blok şeklinde yükseliyor. Toplam 170 adet daireden oluşan projede daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Sümela Evleri projesinde kapalı yüzme salonu, yeşil alanlar, kamelya, kapalı otopark, market, yürüyüş yolları, spor salonları, fitness salonu gibi donatıları bulunuyor.


Sümela Evleri projesi Akçaabat – Söğütlü – Yıldızlı Çevre Yoluna 100 metre kadar mesafede bulunuyor. Sümela İnşaat tarafından hayata geçirilen proje Trabzon İl' inde yükseliyor.


Yaşamın başladığı Sümela Evleri projesinde 2. etaptaki dairelerin teslimleri 2015 Aralık ayında gerçekleşecek. Projedeki daireler 250 bin TL' den başlıyor ve 400 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Sümela Evleri satış ofisi!

Adres: Ceyhun Atuf Kansu Cad. No:106 Başkent Plaza Kat:14-15 PK06520 – Balgat, Ankara


Sümela Evleri iletişim

Tel: +90 312 473 0843

Web: