28 / 04 / 2024

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

MediaMarkt, yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmetiyle, kullanıcıların ihtiyaç duyduğu akıllı telefonları kiralamalarını veya sahip olmalarını sağladığını ifade etti.



Akıllı cep telefonu fiyatlarının yükselen dövizle birlikte fahiş rakamlara ulaşması yeni fırsatlara da kapıyı açmış oldu. Dünyada bir çok ülkede yaygın halde kullanılan yenilenmiş telefon ve kiralık sıfır telefon uygulamaları Türkiye’de de her geçen gün büyüyen bir pazar haline geldi.

MediaMarkt da son teknolojiye erişimi hedefleyenler için yenilenmiş telefon ve akıllı telefon kiralama hizmeti sunuyor.

Yenilenmiş telefon hizmeti, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi'ne sahip ve "Yenileme Merkezi" olarak yetkilendirilmiş firmalar tarafından sunularak, hem kalite hem de güvenceyi bir arada kullanıcıların hizmetine sunuyor.

HEPSİ SERTİFİKALI CİHAZLAR

Bu ürünler, tüm kontrollerin titiz şekilde yapıldığı, gerekli bakım, onarım ve test uygulamalarından geçirilen, tüm fonksiyonları yüzde 100 çalışan sertifikaları yapılmış cihazlardan oluşuyor. Telefonun iç aksamı, tuşlar ve teknik fonksiyonları, yeni telefonlarla aynı kondisyona sahip olurken, yüzde 100 işlevselliği de garanti altına alınıyor. Yenilenmiş telefonlar, Yenileme Merkezleri tarafından 12 aylık garanti paketi ile destekleniyor.

MediaMarkt Türkiye Üst Yöneticisi (CEO) Faruk Kocabaş, yenilenmiş cihazlara olan talebin her geçen gün artmaya devam ettiğini belirterek, "Mağaza olarak yenilenmiş cihazları, 35 satış noktamızda ve mediamarkt.com.tr'de tüketicilerimizin hizmetine sunuyoruz. Deneyim odaklı yaklaşımımız ile yenilenmiş cihaz sunduğumuz mağaza sayısını bu yılın sonunda 50'ye yükseltmeyi planlıyoruz. Gelecek yıl ise tüm mağazalarımızda yenilenmiş cihazları tüketicilerimize sunuyor olacağız" şeklinde konuştu.

Cep telefonlarında yeni dönem: Yenilenmiş telefon veya kiralık sıfır telefon kullan!

SIFIR TELEFONLAR KİRALANIYOR

Dunya.com’daki habere göre kiralanan akıllı telefonlar ise sıfır ve üretici garantili olarak hizmete sokuluyor. İlk kez kiralandığında ürün kutusu müşteri yanında açılıyor ve tüm kontrolleri yapılıyor. Kiralama süresi boyunca, olası arıza veya hasar durumlarında Smart Kirala Asistan Hizmeti'nden destek sağlanıyor.

Kiralama yapanlara 24 aya kadar uzayan taksit seçenekleri de sunuluyor. Tüketiciler, kredi kartlarıyla ödeme yapabilirken, isterseler anlaşmalı bankaların finansman imkanlarıyla ile de telefonları 24 aylık taksitlerle kiralayabiliyorlar. Süre sonunda isteyen müşteri kiraladığı telefonu indirimli fiyat ve taksit seçeneği ile satın alabiliyor.

Kiralanan akıllı telefonun problemsiz şekilde teslim edilmesi durumunda nakit bonus seçeneği veriliyor. Kiralama süresince, cihazın satış fiyatının yüzde 70'ine kadar olan hasarlar ve üretici garantisi dışında olan onarımlar, hizmet paketinde bulunuyor.


 


 


Geri Dön