08 / 05 / 2024

Sümela Manastırını ziyaret eden turist sayısı

Sümela Manastırını ziyaret eden turist sayısı

Trabzon'a gelen turist sayısı arttı. Kente bu yıl Ekim ayı itibariyle gelen turist sayısı 2 milyon 817 bin 200 olurken, bu rakamın yıl sonuna kadar 3 milyonu bulması bekleniyor.

Bakanlık  tartışmalara son noktayı koydu! O ürün grubunun ithaline izin yok!

Ticaret Bakanlığı bir açıklama yaparak, söz konusu ürün grubunun ithal edilebileceğine ilişkin son günlerdeki tartışmaları sona erdirdi.

Ölümcül tehlike nedeniyle kapalı olan Sümela Manastırı ziyarete açıldı! İşte açık olduğu saatler

Trabzon'un Maçka ilçesindeki dünyaca ünlü Sümela Manastırı yeniden ziyarete açıldı. Uzun süredir restorasyon ve bakım çalışması yapılan manastır Ramazan Bayramı'nın ilk gününde kapılarını ziyaretçilere açacak.

Arçelik'ten 8431 S ocaklı fırına 729 TL indirim! İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Arçelik'te 8431 S ocaklı fırın 729 TL'lik indirimiyle satışta. Peki, 8431 S ocaklı fırın fiyatları ne kadar oldu? İşte 30 Nisan 2022 fiyat listesi...

Haem Energy Elysia Akıllı Robot Süpürge Turkcell Pasaj'da indirimde! İşte 16 Nisan 2022 ürün ve fiyat listesi...

Turkcell Pasaj Haem Energy Elysia Akıllı Robot Süpürge ürününe 500 TL'lik indirim yaptı. İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Şeker, yağ, un fiyatı sabitleniyor! 20 ürün listeye alındı! İşte ayrıntılar...

Yükselen enflasyon için harekete geçen AK Parti'den kritik hamle geldi. Partinin ekonomi kurmayları bazı temel tüketim ürünlerinin fiyatlarının sabitlenmesi fikrini öne sürdü. 20 ürünün fiyatı sabitlenebilir! İşte ayrıntılar...

A101'de Dikey Süpürge satışta! İşte 26 Mart 2022 ürün ve fiyat bilgisi...

A101'de Black&Decker 36V Dikey Süpürge, temizlik düşkünü olan müşterileriyle buluşuyor. Peki A101'de satışa çıkan Black&Decker 36V Dikey Süpürge'si kaç TL? İşte dikey süpürgenin ürün ve fiyat bilgisi.

1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek?

Türkiye’nin dev projesi 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart'ta hizmete açılıyor. Peki 1915 Çanakkale Köprüsü gayrimenkul sektörünü nasıl etkileyecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Aydın Manastır'daki 70 hektarlık alan yapılaşmaya mı açıldı! 

Aydın’ın turistik ilçelerinden Didim’in, Manastır Koyu'ndaki 70 hektarlık alan, yapılaşmaya açılıyor. Söz konusu karara Didim Sivil Gelişim Platformu tarafından tepki geldi. 

Koronavirüs AVM sektörünü nasıl etkiledi?

Türkiye'nin önde gelen varlık yönetim şirketlerinden biri olan Esas Gayrimenkul CEO'su Cem Eric, Türkiye'de AVM sektörünün koronavirüs salgınından nasıl etkilendiğini açıkladı.

Balıkesir'de 250 yıllık manastır yıkıldı!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Cunda Adası'nın ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen yel değirmenleri yakınında bulunan Ai Dimitri Manastırı'nın ardından içindeki 250 yıllık şapel defineci kazıları nedeniyle yıkıldı.

Trabzon körfez ülkelerinin yeni gözdesi oldu!

Doğa ve yayla turizminin yanı sıra Sümela Manastırı, Ayasofya, Atatürk Köşkü gibi çok sayıda tarihi ve turistik değere sahip Trabzon, yabancı yatırımcıların da ilgi odağı haline geldi.  

Terra Santa Manastırı'nın restorasyonu Haziran 2022'de tamamlanacak!

Beyoğlu Tomtom Mahallesi'nde "Sefaretler" olarak adlandırılan bölgede yer alan Terra Santa Manastırı'nın restorasyonu Haziran 2022'de tamamlanacak!

​Koronavirüs gayrimenkul sektörünü şekillendirdi!

Koronavirüs emlak sektörünü yeniden şekillendirdi. Artık mülkler, sanal turlarla gezilirken tapular da online olarak satın alınabiliyor.

Sümela Manastırını ziyaret eden turist sayısı Haberi

Sümela Manastırını ziyaret eden turist sayısı


Trabzon'a gelen turist sayısı arttı. Kente bu yıl Ekim ayı itibariyle gelen turist sayısı 2 milyon 817 bin 200 olurken, bu rakamın yıl sonuna kadar 3 milyonu bulması bekleniyor.  Trabzon'a gelen turist sayısında artış yaşanıyor. Körfez ülkelerinden Trabzon’a gelen turist sayısı geçen yıl 154 bin 500 olurken, bu yıl Ekim ayı itibariyle bu rakam 324 bin 170 ulaştı. Bu ülkelerden gelen turistlerden 179 bin 820’sinin Uzungöl’ü tercih ettiği gözlenirken, 144 bin 350 Arap turist şehrin muhtelif otellerinde konakladı.


ARAP TURİSTLER YAYLA EVİNİ TERCİH EDİYOR

  Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız, Arap turistlerin bölgeye ilgisini kendilerini güvende hissetmesinden kaynaklandığını belirterek, “Turist sayılarına baktığımızda geçen yıla oranla bu yıl belirgin bir artış olduğunu görmekteyiz. Geçtiğimiz yıl ilimize gelen yerli ve...