19 / 05 / 2024

Sümer Gayrimenkul iletişim

Sümer Gayrimenkul iletişim

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’ye, gayrimenkul hizmeti verme yetkisi tanıdı.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Base4 Gayrimenkul İletişim Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ahmet Sinan Yelkovan ve Banu Yelkovan ortaklığında kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Avrupa Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi açıldı!

Sümer Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Anadolu Yakası Şubesi 450 bin TL sermaye ile bugün açıldı.

Sümer Holding 14 ildeki 21 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding, 14 ildeki 21 gayrimenkulü satış yöntemi ile özelleştiriyor. İhaleler 24 Mayıs'ta gerçekleşecek.

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim!

Taksim 360 Çalık Gayrimenkul iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Taksim 360 projesinde fiyatlar 432 bin dolardan başlıyor...

Sümer Holding 7 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Adana, Afyonkarahisar, Aydın, Bingöl, Çanakkale, Erzincan ve İzmir'de bulunan 10 gayrimenkulü özelleştiriyor. “Satış” yöntemi ile özelleştirilecek gayrimenkullerin ihalesi 21 Mart'ta gerçekleşecek.

Sümer Holding 9 ildeki 10 gayrimenkulü özelleştiriyor!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü, Aydın, Balıkesir, Çorum, Giresun, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Kırıkkale ve Niğde'de bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor. İhalelerin son teklif verme tarihi 28 Şubat 2017 olarak belirlendi.

Sümer Holding, 9 ildeki 10 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Sümer Holding A.Ş. Genel Müdürlüğü Ankara, Amasya, Burdur, Hakkari, Malatya, Mersin, Nevşehir, Samsun ve Tekirdağ'da bulunan 10 gayrimenkulü satış yöntemiyle özelleştiriyor.

Sümer Gayrimenkul iletişim Haberi

Sümer Gayrimenkul iletişim

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu Kararı;

Kurul Başkanlığının 17.06.2015 tarihli gündem yazısı ekinde gönderilen 16.06.2015 tarih ve 43890421-107.01[140-142]-E.15138 sayılı yazı ve eklerinin incelenmesi sonucunda;

Sümer Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş.’ye (İzmir) “Bankalara Değerleme Hizmeti Verecek Kuruluşların Yetkilendirilmesi ve Faaliyetleri Hakkında Yönetmelik”in (Yönetmelik) 11 inci maddesine istinaden bankalara Yönetmeliğin 4 üncü maddesi kapsamına giren “gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi” hizmeti verme yetkisi verilmesine, karar...