02 / 05 / 2024

Sümer Holding işletmeleri

Sümer Holding işletmeleri

2003 yılında Sümer Holding'in, Beykoz Kundura'nın özelleştirmesine yönelik pazarlık görüşmeleri yapılmış. Büyük bölümü deniz kenarında olmak üzere 182 dönüm arazisi olan işletmeye, 29 milyon 750 bin dolar teklifte bulunulmuş.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Türkiye Kömür İşletmeleri Ankara'da 1 milyon TL'ye iş yeri satacak! Sakın kaçırmayın!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Ankara Çankaya'da yer alan iş yerini satışa çıkardı. Söz konusu iş yerinin satış ihalesi 28 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi imar uygulaması askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıya çıkarıldı.

Zeytinburnu Sümer Mahallesi parselasyon planı askıda!

Zeytinburnu İlçesi, Sümer Mahallesi, 1782 ada, 3, 4, 7 ve 8 parsel sayılı taşınmazları içeren Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Sümer Holding'in Hatay'daki villaları için Sayıştay'dan 'satın ya da devredin' önerisi!

2016'da Sümer Holding’e devredilen Hatay’da bulunan villalar metruk hale geldi. Sayıştay villalarla ilgili olarak "Ya satın, ya da devredin" ifadelerini kullandı. 

Süha Sümer ve Nilgün Akman Sümer kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş!

iş insanı Süha Sümer ve eşi emekli öğretmen Nilgün Akman Sümer'in kira anlaşmazlığı nedeniyle öldürüldüğü ortaya çıktı.

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi kuruldu!

Sıraselviler Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Beykoz’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Deniz Can Yıldız ve Uğur Pirli tarafından kuruldu.

Emlak işletmeleri iflasa mı sürükleniyor?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sebebiyle, işlerine ara veren emlak işletmeleri iflasa sürükleniyor...

Özelleştirme kapsamındaki bazı taşınmazlara ilişkin satışlar ve imar planı değişiklikleri onaylandı!

Sümer Holding AŞ adına kayıtlı 2 taşınmazın satışı ve Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ ve Maliye Hazinesine kayıtlı bazı taşınmazlara ilişkin imar planı değişikliklerine yönelik olan ÖİB tarafından verilen kararlar onaylandı.

Sümer Holding'in taşınmazlarıyla ilgili soru önergesi verildi!

Sümer Holding'in taşınmazları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ÖİB'den Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa'daki 3 taşınmazın satışına onay!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Sümer Holding AŞ adına kayıtlı Şanlıurfa Karaköprü'deki üç taşınmazın satışına onay verdi.

ÖİB'den Sümer Holding'in Van'daki taşınmazının satışına onay!

Özelleştirme İdaresi, Sümer Holding AŞ'nin Van'daki bir taşınmazının satışına onay verdi.

Kapatılan işletmeleri̇n idareye karşı tazmi̇nat hakları!

Avukat Taha Hüseyin Çebi, Emlakkulisi.com okurları için ''İdari̇ karar İle kapatılan işletmeleri̇n idareye karşı tazmi̇nat hakları'' konulu yazısını kaleme aldı. İşte o yazı...

Sümer Holding işletmeleri Haberi

Sümer Holding işletmeleri



Beykoz Kundura'ya 29.7 milyon dolar


    SÜMER Holding'in, Beykoz Deri ve Kundura Sanayi İşletmesi'nin özelleştirilmesine yönelik nihai pazarlık görüşmeleri yapıldı. Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Kenan Işık başkanlığında yapılan nihai pazarlık görüşmelerinde, en yüksek teklifi 29 milyon 750 bin dolar ile Yıldırım Dış Ticaret ve Pazarlama A.Ş. verdi. 

    İşletme için Toray İnşaat ve Sanayi, Fırat Plastik ve Kauçuk, GAP Turizm Yatırım ile Yıldırım Dış Ticaret'ten olmak üzere 4 teklif geldi. Birinci turda katılımcılardan kapalı zarf usulü ile teklifleri alındı. İkinci turda 29 milyon 500 bin dolar başlangıç tutarıyla ve 250 bin dolarlık artırım aralığı ile açık artırmaya geçildi.

 ...