09 / 05 / 2024

Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi 5 Şubat 2015 'te, 3 milyon TL sermaye ile, Meryem Başaran Aktürk Müdürlüğü 'nde, Ümraniye'de kuruldu.

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Desto Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Devrim Taş ve Günseli Bengül Sökmen ortaklığında kuruldu.

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rbt Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Özgür Barık ve Riyat Tümer ortaklığında kuruldu.

Deem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Deem Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Erkman ve Sıddık Erkman ortaklığında kuruldu.

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ehil Gayrimenkul Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Ayın tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modis Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muzaffer Demirkol ve Tümer Özefe ortaklığında kuruldu.

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kafkas Yenilenebilir Enerji Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Sıtkı Uğurlu tarafından kuruldu.

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Foras Yapı Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik’te  50 bin TL sermaye bedeli ile Buğra Andaç , Ömer Özcan, Recai Keskin tarafından kuruldu.

Nilyap Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilyap Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hüseyin Kısacık ve Süleyman Kısacık ortaklığında kuruldu.

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nüve Harita Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Aytek, Serhat Aytek  tarafından kuruldu.

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Güven Kentsel Dönüşüm Mimarlık Mühendislik İnşaat Emlak Peyzaj San.İç Ve Dış Tic.Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mücahit Abuçka tarafından kuruldu.

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İkiaydın Yapı Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aydın tarafından kuruldu.

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Çolak Mimarlık Mühendislik İnşaat Tasarım Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Çolak tarafından kuruldu.

Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Haberi

Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi

Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Meryem Başaran Aktürk Müdürlüğü'nde, 5 Şubat 2015'te, 3 milyon TL'ye kuruldu.


Sümer Mühendislik İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi iş konusu;Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. A . Her türlü inşaat taahhüt ve mühendislik hizmetleri ile her türlü resmi  özel ve tüzel kişilere ait inşaat onarım dekorasyon ve dekorasyon işleri yapmak. Taahüütlere girişmek , ihalelere girmek ve almak , mimarlık ve şehir plancılığı ile ilgili projeleri yapmak ve yaptırmak, yatırım projeleri  fizibilite çalışmaları ve teknik mali müşavirlik hizmetleri vermek , bina yol, köprü, baraj, gölent, deniz ve hava limanları , kanal boru hattı gibi her türlü inşaat ve yapıları harfiyat ve dekopaj işleri , plan , proje harita ve aplikasyonn çalışmaları yapmak,...