08 / 05 / 2024

Sümerbank arazisi son durum

Sümerbank arazisi son durum

İzmir İl Genel Meclisi, uzun yıllardır tahsisi yılan hikayesine dönen ve çok sayıda kurumun talip olduğu araziyi 20 yıllığına oy çokluğuyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesine karar verdi.

1939 yılında çimento ihtiyacı Sümerbank tarafından karşılanmış!

1939 yılında fabrikaların çimento ihtiyacını karşılayamamasından dolayı 1934 yılında çimento imalat ve ihracat işleri Sümerbank'a verilmiş.

1941'de Sümerbank fabrikalarını daha verimli hale getirmek için tedbirler almış!

Ankara Sümerbank umum müdürlüğü 1942 senesi imalat programlarını hazırlamaya başlamış.  Sümerbank fabrikalarının önümüzdeki sene daha verimli hale gelebilmesi için tedbirler almaya başlamış.

Eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin olduğu arsaya yapılacak konut projesine ipotek engeli!

Çanakkale merkezde bulunan eski Sümerbank Sentetik Deri İşletmesi’nin bulunduğu alanda yapılacak konut projesi, yıllardır yapılamıyor. Nedeni ise söz konusu arsanın ipotekli olduğunun anlaşılması.

Çanakkale'deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi rezerv yapı alanı ilan edildi!

Çanakkale’deki 57 bin metrekarelik Sümerbank arazisi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından rezerv yapı alanı ilan edildi.

Sümer Holding derin batakta: Son arazilerin de satışı yapıldı!

Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1933'te ekonomiyi kalkındırmak amacıyla 'Sümerbank' adıyla kurulan daha sonra özelleştirme kapsamında holdingleşen Sümer Holding büyük batak verdi.

Gram altın o tarihte pır pır uçacak! Son 14 gün çağrısı acele edin! Son dakika!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, altın fiyatlarına dair güncellediği tahminlerini paylaştı. Piyasadaki hareketliliğe işaret ederek yatırımcılara 14 gün uyarısında bulundu. Peki bugünün altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar...

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Emekliler acilen kulislerden sızan son dakika yeni tarihe bakın

SSK, Bağkur, 4B, 4A emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Emekliler acilen kulislerden sızan bu son dakika yeni tarihe bakın...

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi! Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine seyyanen zam müjdesi... Hemen peş peşe sızan bu son dakika tarihine bakın...

Akaryakıt fiyatlarında son dakika! Benzin, motorin, LPG litre fiyatı hangi şehirde kaç TL? Sürücüler dikkat! 

Milyonlarca sürücü son dakika benzin, motorin, LPG litre fiyatlarının hangi ilde kaç lira olduğunu merak ediyor. Peki benzin, motorin ve LPG fiyatlarındaki son durum ne oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 12 Mayıs 2023 fiyat listesi...

700 bin işçinin toplu sözleşmesinde son dakika gelişmesi! Bakan Bilgin ve Başkan Atalay’dan peş peşe açıklamalar!

Kamu işçilerinin maaş zammı kapsamında toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde son viraja girildi. Belirlenecek rakam sonrasında işçilerin bir kısmı ocak ayında, diğerleri ise martta ödemeleri alacak.

Altın fiyatlarında sürpriz düşüş! Son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı! İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları!

Son zamanlarda gündemden düşmeyen altın fiyatlarında sürpriz düşüş yaşanıyor. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını gören inanamadı. İşte 24 Nisan 2023 altın fiyatları...

Memur ve emeklinin merakla beklediği toplu sözleşmede son dakika! Tarih resmen belli oldu! 

Kamu işçilerini yakından ilgilendiren zamlarla ilgili gelişmeler devam ederken, memur ve emeklilerin beklediği toplu sözleşmede son dakika gelişmesi yaşanıyor. Tarih resmen belli oldu! 

Teknosa'dan uygun fiyatlı Oppo A55'e son dakika indirimi! Kampanya kısa süre sonra son bulacak!

Teknosa, bütçe dostu fiyatı ile ilgi çeken Oppo A55'e son dakika indirimi uyguladı. 100 adetle sınırlı olmak üzere başlatılan kampanya 26 Mart 23.59'da son bulacak.

Sümerbank arazisi son durum Haberi

Sümerbank arazisi son durum


İzmir İl Genel Meclisi'nde Eylül ayı olağan meclis toplantısında Sümerbank Arazisi tahsisi görüşüldü. Meclis, uzun yıllardır tahsisi yılan hikayesine dönen ve çok sayıda kurumun talip olduğu araziyi 20 yıllığına oy çokluğuyla İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne tahsis edilmesine karar verdi. 


İzmir İl Genel Meclisi Eylül ayı olağan toplantısı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun katılımıyla gerçekleşti. Mecliste Alsancak'ta bulunan, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, İzmir İl Emniyet Müdürlüğü ve İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) tahsisini istediği 130 bin metre kare (130 dönüm) büyüklüğündeki Sümerbank Arazisi'nin tahsisi görüşüldü. Tahsis kararı Ak Parti’nin red oyuna karşı CHP'lilerin oylarıyla kabul edildi. 


Mecliste yapılan oylama öncesinde İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da meclise hitaben bir konuşma yaparak arazinin devrinin belediyeye yapılmasını istedi. Arazinin hiçbir kurumun...