29 / 04 / 2024

Sümerpark Evleri projesi

Sümerpark Evleri projesi

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Denizli' de inşa edilen Sümerpark Evleri' nde günde 50, aylık 1500 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor...

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2019 yılı Sümerpark avm ve ofis projesine ait değerleme raporunu yayınladı...

Sümerpark AVM ve Skycity projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Sümerpark AVM ve Skycity projesinin 2018 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı...

Meram Aksinne Evleri Projesi başlıyor!

Meram Belediyesi, kentsel değişim adına bir proje hayata geçirmek için kolları sıvadı.  Aksinne Evleri Projesi Meram’daki dönüşüm alanlarında, halkın uygun fiyat ve taksitlerle konut sahibi olmalarına katkı sağlayacak.

Manisa Sümerpark projesi açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı devam eden Sümerpark projesinde incelemeler yaptı.

Pera GYO Sümerpark AVM ve Ofis Projesi 2017 değerleme raporu!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından 2017 yılı Sümerpark AVM ve Ofis Projesi değerleme raporu yayınlandı.

Manisa Sümerpark'ta çalışmalar başlıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’i makamında ağırladı. Ziyarette uzun yıllardır atıl olan eski Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilecek olan Sümerpark Projesi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Manisa Sümerpark projesi için yer teslimi yapıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesinin eski Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçireceği Sümerpark projesinin ihalesi tamamlanarak, ihaleyi kazanan firmaya yer teslimi yapıldığı bildirildi.

Pera GYO Sümerpark AVM değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Sümerpark AVM ve Ofis Projesi'nin 2015 yılı değerleme raporunu yayınladı.

Pera GYO Sümerpark Evleri'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sümerpark Evleri 1 adet bağımsız bölümün 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Atakent 24 Evleri Projesi!

Atakent 24 Evleri projesi için ön talep süreci başladı. 24 Gayrimenkul'ün yeni projesi Atakent 24 Evleri'nde konut satışları nisan ayı içerisinde başlayacak...

Adana Venüs Panorama Evleri teslim tarihi!

Adana Venüs Panorama Evleri projesinde fiyatlar 225 bin liradan başlıyor. Adana Çukurova'da yer alan Venüs Panorama Evleri projesi bu yıl ortasında teslim edilecek...

Pera GYO 2015 Sümerpark Avm değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre 2015 Sümerpark Avm ve ofis projesi değerleme raporunu yayınladı!

2003 yılında Kasaba Evleri'nin 3. Kısım evleri satışa sunulmuş!

2003 yılında İş Bankası ve Koray Şirketler Topluluğu tarafından Ömerli'de bin 860 dönüm arazide yürütülen Kasaba Evleri Projesi'nin 3. Kısımda inşa edilecek 68 villa satışa sunulmuş.

Sümerpark Evleri projesi Haberi

Sümerpark Evleri projesi

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Denizli'de inşa edilen Sümerpark Evleri'nde günde 50, aylık 1500 lira taksitle ev sahibi olunabiliyor. Proje için 84 aya kadar da vade yapılabiliyor. Şirket yetkilileri projede 3'ncü blok satışlarının tamamlanmak üzere olduğunu belirtiyor. 4'ncü blok satışlarının ise kısa süre içinde başlayacağı belirtiliyor. Evler 1+1, 2+1 ve 3+1 ev seçeneği bulunan site 16 katlı 6 blok ve 22 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Toplam konut sayısı ise 606 olarak veriliyor. 


Bugün...