06 / 05 / 2024

Sümerpark Evleri ulaşım

Sümerpark Evleri ulaşım

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli’nin ve Ege Bölgesi’nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri’nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor...

Bayramda otobüsler bedava mı 2023? Kurban Bayramı'nda metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi?

Kurban Bayramı'na kısa süre kala vatandaşlar bayramda ulaşımın ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. Peki, bayramda otobüsler bedava mı 2023? Otobüs, metro, metrobüs ve marmaray ulaşımı ücretsiz mi? İşte detaylar...

Bakanlıktan son dakika: Sosyal yardım alanlar hemen baksın! Şehir içi ulaşım desteği ödemesi yüzde 50 artırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca engelli, yaşlı, şehit yakını ve gazileri ücretsiz olarak taşıyan şehir içi özel halk otobüsü ve deniz ulaşım aracı sahiplerine yapılan aylık gelir desteği ödemesi artırıldı.

Pera GYO Sümerpark Evleri'nin 2015 değerleme raporunu yayınladı!

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Sümerpark Evleri 1 adet bağımsız bölümün 2015 değerleme raporunu yayınladı.

Future Park Evleri ulaşım!

Future Park Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Ödeme planı kapsamında 48 ay 0 faiz imkanı sunan proje Hiper Gayrimenkul imzası taşıyor.

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım!

Çatalca Kiptaş Evleri ulaşım bilgilerine göre proje, Çatalca Rüzgar Enerjisi Santrali'ne yakın bir bölgede bulunuyor. Projede anahtar teslimlerinin 24 ay sonra gerçekleşmesi planlanıyor.

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri!

Ankara Kaşmir Göl Evleri ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eryaman Göksu bölgesinde yer alıyor. Yüzde 10 indirim fırsatı ile konut sahibi olunabilen proje 120 bin metrekarelik alanda yükseliyor.

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım!

Pırlanta Göztepe Evleri ulaşım bilgilerine göre projenin İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yer aldığını söyleyebilmek mümkün. Satışları devam eden proje 8 bin 774 metrekare arsa üzerinde yükseliyor.

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım!

The Mandarins Acıbadem Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Kalamış Marina'ya 4.2 kilometre, Marmaray'a 2.7 kilometre mesafede bulunuyor. Projede 30 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Çengelköy Park Evleri ulaşım avantajı ile dikkat çekiyor!

İstanbul trafiğinden bunalan vatandaşın ev alırken en çok dikkat ettiği konuların başında ulaşım kolaylığı gelmeye başladı. Çengelköy Park Evleri de ulaşım avantajı ile birçok proje arasından dikkatleri üzerine çekiyor.

İMO Adana Şubesi ulaşım ve trafik sorununu masaya yatıracak!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi, önemli bir konuya parmak basıyor. İMO, Adana’da hızlı ve plansız kentleşmenin bir sonucu olarak son yirmi yılda kent yaşamında sorun olarak ilk sıralara oturan ‘ulaşım ve trafik’ olgusunu masaya yatıracak.

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım!

Pelican Hill Ihlamur Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Toplamda 112 adet villanın yer aldığı proje 250 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor.

Yooistanbul Evleri ulaşım!

Yooistanbul Evleri ulaşım bilgilerine kapsamında proje, Beşiktaş Ortaköy bölgesinde inşa ediliyor. Teslimlerin 2016 yılı sonunda yapılması planlanan proje 11 blok halinde yükseliyor.

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım!

Avrupa Konutları Başakşehir Evleri ulaşım bilgilerine göre proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde, 882 ada 1 parsel üzerinde yer alacak. Proje 140 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilecek.

Sümerpark Evleri ulaşım Haberi

Sümerpark Evleri ulaşım

Denizli’nin değerlenen merkezinde hayata geçirilen Sümerpark Evleri, 16 katlı 6 blok ve 17 katlı 2 bloktan olmak üzere toplam 608 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve çatı dublekslerinden oluşan daire karması ve 80 metrekareden 240 metrekareye kadar farklı büyüklüklerdeki daire seçenekleriyle Sümerpark Evleri, Denizli’nin ilk kez güvenli site yaşamının kapılarını aralıyor.

Günde 50 TL’ye konut fırsat

Denizli’nin yükselen değeri Sümerpark Evleri’nde, faizler sıfırlandı. Konut satın Vade farksız 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL’ye, vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı.

Sümerpark AVM’ye sadece 100 metre mesafede bulunan, ana...