28 / 04 / 2024

Sümerpark nerede

Sümerpark nerede

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı...

Pera GYO Sümerpark Konutları'nda 3+1 daireler 170 bin TL!

Denizli'de konumlandırılan Sümerpark Konutları'nda 2+1 ve 3+1 olarak tasarlanmış daireler yer alıyor...

UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor?

Havaların soğumasıyla beraber tüketicilerin en çok ihtiyaç duyduğu ürünlerden biri elektrikli ısıtıcılar oldu. Bu alanın öncüsü UFO, yeni bir elektrikli ısıtıcıyla tüketicilerin karşısına çıktı. Peki, UFO ısıtıcı ne kadar? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

Profilo KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesinin teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Profilo, yeni evlenecek çiftlere ve evine kurutma makinesi almak isteyenlere özel KM8610HTR ısı pompalı kurutma makinesini satışa çıkardı. Bu ürünün tüm teknik özellikleri Profilo’nun resmi internet sitesinde yayımlanırken, ürünün en uygun nerede satıldığı da merak konusu oldu.

Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri 3 milyar lirayı aştı!

Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değerini açıkladı. Peki Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım'ın değeri ne kadar oldu? Bizim Mahalle 1. Etap 1. Kısım nerede? 

Mustafa Teoman Gürgan nerede doğdu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi görevi yürütüyor?

Mustafa Teoman Gürgan kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Mustafa Teoman Gürgan ile ilgili merak edilenler...

24 Mayıs 2023 son dakika deprem listesi! Bugün deprem nerede, ne zaman oldu? İşte Kandilli Rasathanesi verileri!

24 Mayıs Çarşamba deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi belli oldu mu? Vatandaşlar bu soruların yanıtını merak ediyor. İşte 24 Mayıs 2023 Çarşamba Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

22 Mayıs 2023 son dakika deprem mi oldu? Bugün nerede deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

22 Mayıs Pazartesi deprem mi oldu? Az önce nerede deprem oldu? Son deprem listesi açıklandı mı? Vatandaşlar bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 22 Mayıs 2023 Pazartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

20 Mayıs 2023 son dakika depremler! Nerede, ne zaman deprem oldu? İşte Kandilli Rasathanesi son deprem listesi!

20 Mayıs Cumartesi son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 20 Mayıs 2023 Cumartesi Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem mi oldu 19 Mayıs 2023? Bugün nerede deprem oldu? İşte 19 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi son depremler

19 Mayıs Cuma son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 19 Mayıs 2023 Cuma Kandilli Rasathanesi’nin kaydettiği son dakika depremler!

Son dakika deprem nerede bakılır? 14 Mayıs deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

14 Mayıs nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? Son dakika depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 14 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi’nin kaydetmiş olduğu son dakika depremlere dair ayrıntılar!

14 Mayıs’ta hangi siyasi parti liderleri nerede oy kullanacak? Liderler hangi okulda, nerede oy kullanacak?

14 Mayıs seçim günü gittikçe yaklaşırken, Hangi parti lideri nerede oy kullanacak? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hangi okulda oy kullanacak? Kemal Kılıçdaroğlu nerede oy kullanacak? Bu soruların merak edilen yanıtları!

12 Mayıs az önce deprem nerede oldu? Yakınlarda deprem oldu mu? Kandilli Rasathanesi son depremlerin listesi!

Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? Yakınımdaki depremleri nasıl öğrenebilirim? bu soruların yanıtı merak ediliyor. İşte 12 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi kaydettiği son dakika depremlere dair detaylar!

Deprem ne zaman, nerede oldu? 10 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD son deprem listesi!

Az önce nerede deprem oldu? Bugün deprem mi oldu? bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte 10 Mayıs 2023 Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın kaydettiği son dakika deprem listesine dair detaylar!

Sümerpark nerede Haberi

Sümerpark nerede

Global Yatırım Holding iştiraklerinden Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen, Denizli'nin ve Ege Bölgesi'nin en büyük yaşam projesi olan Sümerpark Evleri'nden ev sahibi olmak isteyenlere cazip yılbaşı fırsatı. Denizli'nin yükselen değeri Sümerpark Evlerinde, 84 aya kadar vade imkanı sunan kampanyayla günde 50 TL'ye,vade farkı ve ara ödeme olmadan ev sahibi olma imkanı sunuluyor. 


Sümerpark Evleri'nde, güvenlikten konfora, sosyal tesislerden doğal alanlara, alışveriş merkezine kadar yaşama değer katacak ve tüm ihtiyaçların karşılanacağı unsurlar en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlandı. 


Hürses...