04 / 05 / 2024

Sumitomo makina

Sumitomo makina

Dünyada paletli ekskavatör ve de asfalt serme makinesi üretiminde söz sahibi Sumitomo markası, TSM Global Turkey Sumitomo Construction Machinery çatısı altında Türkiye’ de satılmaya başlıyor.

GYA İnşaat Makina Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

GYA İnşaat Makina Yapı ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Kadir Adanır imzasıyla kuruldu.

Donau Group Makina Ve Proje Planlama Anonim Şirketi kuruldu!

Donau Group Makina Ve Proje Planlama Anonim Şirketi bugün Furkan Bilgiseven tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Florya'da kuruldu.

Armatekin İnşaat Makina Enerji Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armatekin İnşaat Makina Enerji Çevre Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Armağan Hakan Aytekin tarafından kuruldu.

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzer İnşaat Taahhüt Nakliyat Plastik Ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Yücel Şahin tarafından 400 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Muğla Makina İkmal Binası'nda sonra gelindi!

Muğla Büyükşehir Belediyesi Ula İlçesi Kızılağaç Mahallesi’nde yapımına devam ettiği yeni Makina ve İkmal Hizmet Binası inşaatında sona yaklaştı.

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aymes İnşaat Metal Makina Ve Vinç Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Nail Kaçar tarafından 320 bin TL sermaya bedeli ile Kartal'ta kuruldu.

Uzel Makina satışına oldu bitti itirazı geldi!

İSTANBUL Rami’de Uzel Makina (traktör fabrikası) 94 bin metrekarelik arsasının satışıyla ilgili yeni iddialar gündeme geliyor.

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMDK İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hakan Şimşek tarafından kuruldu.

Tayser İnşaat Emlak Makina Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tayser İnşaat Emlak Makina Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Serkan Tay tarafından 50 bin TL sermaye ile 8 Eylül'de Tuzla'da kuruldu.

Karakoyunlar Makina İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karakoyunlar Makina İnşaat Gıda Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Gürkan Karakoyun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 7 Eylül'de Avcılar'da kuruldu.

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ema Makina ve Yapı Mekanik Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Aziz Kazancı, Namık Aykut Maragoz ve Hasan Erkut Marangoz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon 309 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Beylikdüzü'nde açıldı.

Pi Makina yeni fabrikasını Ankara'da açıyor!

Beton santrallerinin yanı sıra kule vinci de üreten Pi Makina, Ankara'da bulunan merkez ofisin yanı sıra İstanbul'daki ofisiyle hizmet veriyor.

Ascendum Makina, İlgili Makina ürünlerini tek noktada buluşturuyor!

ASCENDUM Makina iş birliği ile Batı Karadeniz’de etkinliğini sürdüren İlgili Makina; Volvo, SDLG ve Terex beko loder ürünleri için birçok hizmeti tek noktada buluşturuyor.

Sumitomo makina Haberi

Sumitomo makina

Geçmişi 16’nci yüzyıla dayanan Sumitomo Grubu, Türkiye pazarının potansiyelini değerlendirmek üzere eşine az rastlanan bir ortaklıkla iş makineleri pazarında lider olmayı hedefliyor. Sumitomo markası, bu ay itibariyle yüzde 90’ı yabancı, yüzde 10’u Türk ortaklık yapısına sahip TSM Global tarafından pazarlanacak. 120’den fazla ülkede varlığını sürdüren ve ABD, Çin, Endonezya ve Japonya gibi pazarlarda satış, servis ve yedek parça hizmeti veren Sumitomo’nun ürün portföyünde 7 tondan 85 tona kadar paletli ekskavatör ve 6 ile 9 metre olmak üzere iki ayrı modelde asfalt serme makinesi bulunuyor.


ICHIRO  SHIMADA:  Yüzyılları aşan tecrübemizle iş makinesi pazarında eşsiz ürünler sunuyoruz.


Sumitomo İş Makinaları Başkan Yardımcısı ICHIRO SHIMADA , “Japonya’nın en büyük 3 grubundan biri olarak kimyadan endüstriye, otomotivden finans sektörüne, madencilikten ağır sanayiye kadar geniş bir...