08 / 05 / 2024

Sumitomo Mitsiu Trust Bankası

Sumitomo Mitsiu Trust Bankası

Axa Sigorta ile Sumitomo Mitsiu Trust Bankası, Tokyo'daki ofis binalarına yatırım yapmak için ortaklık kuracaklar...

Alanya’da emlak sektöründe zararına satışlar yapılıyor!

Emlak sektörünün büyük bir darbe aldığını belirten Trust United Emlak sahibi Durmuş Özgen, Alanya’da zararına satışların başladığını söyledi. Özgen, emlak sektöründe fiyatların çok geri geldiğini belirtti.

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Global Trade İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Gülsoy tarafından kuruldu.

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Crown Trust Group Turizm Otomotiv İnşaat Danışmanlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Furkan Demirhan tarafından kuruldu.

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mark Group Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Faruk Khan tarafından kuruldu.

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Fx Gayrimenkul Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Shahrour ve Zeına Al Sayed Rachıd Al K ortaklığında kuruldu.

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Mühendislik Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hassan Süleyman ve Mohammad K.M.Y. ortaklığında kuruldu.

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Yapı Test Laboratuvarı ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ömer Dor tarafından Bayrampaşa'da kuruldu.

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rıf Trust Turkey Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de Mımoun Assraouı tarafından kuruldu.

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Trust Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Group Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Mahmod tarafından kuruldu.

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi kuruldu!

Kadim Trust Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri  Limited Şirketi Kadıköy’de  20 bin TL sermaye bedeli ile Hülya Yüksel tarafından kuruldu.

Trust Realstate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Realstate Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli  ile Amır Habıbebnesfahanı tarafından kuruldu.

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Holiday Emlak Turizm Danışmanlık Pazarlama İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te   250 bin TL sermaye bedeli ile Rabeea M.M.A. tarafından kuruldu.

Sumitomo Mitsiu Trust Bankası Haberi

Sumitomo Mitsiu Trust Bankası
Avrupa'nın sigorta devlerinden Fransız Axa, Japonya'nın Sumitomo Mitsiu Trust Bank'ı ile Tokyo'daki ofis binalarına yatırım yapmak üzere ortaklığa gidiyor. Financial Times'ın 30 Ağustos tarihli haberine göre 640 milyon dolarlık yatırım yapmayı planlanan bu ortak girişimde firmalar farklı fonları yönetecekler ve orta büyüklükteki ofis binaları için birlikte yatırım yapacaklar. Bu ortaklıkla Japon grup portföyün varlık yönetimini üstlenecek. Bu işbirliği 42 milyar dolarlık varlığı yöneten Axa Real Estate'nin ilk ortak girişimi olduğu açıklandı.
Akıllı...