25 / 08 / 2024

Summa Dekar stadyum inşaatı

Summa Dekar stadyum inşaatı

Türk şirketi Summa, Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao'da, UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nu inşa ediyor... 

Dekar DK inşaat mühendisi aranıyor!

Gayrimenkul geliştirme konusunda uzman firmalardan olan Dekar DK, Beylikdüzü konut projesinde görevlendirilmek üzere Planlama ve Hakediş Sorumlusu (İnşaat Mühendisi) alacak..

Dekar Asmalı Bahçeler'in ilk etap teslimleri 8 ay sonra!

Dekar DK Konut A.Ş'nin Bahçeşehir'de inşa ettiği Dekar Aşmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. 3 etaptan oluşan Dekar Aşmalı Bahçeler'de ilk etap 8 ay sonra teslim edilecek.

'Dekar Asmalı Bahçeler'den yüzde 5 peşinat fırsatı!

Bahçeşehir'de, 3 etaptan oluşan Dekar Asmalı Bahçeler, yüzde 5 peşinat ile bahçeli bir ev sahibi olma imkanı sunuyor. Projenin ilk etabı 8 ay sonra tamamlanacak.

Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat imkanı!

Dekar DK Konut A.Ş. tarafından Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de hayalinizdeki bahçeli eve kavuşmak artık çok daha kolay. İlk etabı 8 ay sonra teslim edilecek projeden ev alacaklara, yüzde 5 peşinat kolaylığı sunuluyor.

Dekar Beylikdüzü projesi!

Dekar Beylikdüzü projesi satılık daireler toplam 78 dönüm arazi üzerinde yükselecek. Toplam 400 adet bağımsız bölümden oluşacak olan proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Beylikdüzü Dekar Yapı satış ofisi!

Beylikdüzü Dekar Yapı satış ofisi numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm üzerinde yer alan proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Beylikdüzü Dekar Yapı iletişim!

Beylikdüzü Dekar Yapı iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm üzerinde yükselecek olan proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Dekar Yapı Beylikdüzü iletişim!

Dekar Yapı Beylikdüzü iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 850 54 00 olarak belirlendi. Toplam 78 dönüm arazi üzerinde yükselen proje İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Beylikdüzü'nde inşa edilecek.

Dekar Yapı Beylikdüzü satışları ne zaman?

Dekar Yapı'nın yeni projesi Beylikdüzü'nde yükseliyor. 400 bağımsız bölümden meydana gelecek olan proje 78 dönüm arazi üzerinde yükseliyor. Peki Dekar Yapı Beylikdüzü satışları ne zaman?

Dekar Yapı Beylikdüzü projesi yıl içinde satışta!

Dekar Yapı'nın Beylikdüzü'nde hayata geçireceği yeni projesinde satışlar yıl içinde başlayacak. 400 bağımsız bölümden meydana gelecek olan Dekar Yapı Beylikdüzü projesi 78 dönüm arazi üzerinde yükselecek.

Dekar DK'dan yüzde 5 peşinatlık kampanya!

DEKAR DK tarafından Bahçeşehir 'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler 'de yeni bir kampanya başlatıldı. Her evin 30 ile 300 metrekare arasında değişen bahçeleri bulunuyor.

Dekar Asmalı Bahçeler'de % 5 peşinat fırsatı!

İstanbul Bahçeşehir'de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler'de yüzde 5 peşinat ödemesinin ardından peşinatın geri kalan yüzde 20'lik kısmı teslime kadar vadesiz bölünüyor. İşte ödeme seçenekleri...

Dekar Asmalı Bahçeler’e taşındıktan sonra öde!

Bahçeşehir’de inşa edilen Dekar Asmalı Bahçeler’de yeni bir satış kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında yüzde 5 peşinat ödemesi ve banka kredisini taşındıktan sonra ödemeye başlama fırsatı sunuluyor.

Summa Dekar stadyum inşaatı Haberi

Summa Dekar stadyum inşaatı

Senegal'in başkenti Dakar'da UEFA standartlarında, 50 bin seyirci kapasiteli ve ülkenin en büyük spor kompleksi olacak Senegal Stadyumu'nun temeli atıldı.

Dakar'a 50 kilometre mesafedeki Diamniadiao şehrinde inşasına başlanan stadın temeline ilk harç Cumhurbaşkanı Macky Sall tarafından döküldü.

Yoğun katılımın olduğu törende konuşma yapan Cumhurbaşkanı Sall, Senegal gençliğinin ve sporunun uluslararası standartlarda bu tür bir stada ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.

Stadın 2022 Gençlik Yaz Olimpiyatlarının yanı sıra, Afrika Uluslar Kupası, Dünya Kupası gibi birçok önemli etkinliğe ev sahipliği yapmasını umduğunu belirten Sall, kapalı spor salonu Dakar Arena'dan sonra bu stadın bitirilmesiyle Diamniadiao'nun Afrika'da önemli bir spor merkezi olacağını vurguladı.

Sall, stadın tüm elektrik  ihtiyacının 2 megavat enerji kapasiteli bağımsız bir güneş enerjisi santralinden karşılanacağını ifade etti. 

Senegal'in 2022 Gençlik Yaz Olimpiyatlarına ev sahipliği yapmasına...