23 / 05 / 2024

SunExpress uçuş noktaları

SunExpress uçuş noktaları

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

En ucuz uçak bileti nereden, nasıl alınır? İşte en ucuz uçak bileti bulmanın 7 yolu!

Uçak bilet fiyatlarının yüksek olması seyahat severler açısından büyük bir sorun. Ancak bazen özellikle yurt dışı gezilerde ucuza uçak bileti bulmak o kadar da imkansız değil. Yeter ki ucuz uçak bileti bulmanın püf noktalarını bilelim!

Kiracıların birçoğu bunu bilmiyor! Hem ev sahibi hem de kiracı borçlu çıkabilir! İşte detaylar!

Ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiren bazı noktalar gündeme geldi. Kiracıların birçoğu hatta ev sahiplerini de ilgilendiren önemli bir husus konuşuluyor. İşte detaylar!

İstanbul Yeni Havalimanı açılışına sayılı günler kaldı!

29 Ekim’de ilk fazı açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı, büyüklüğünden altyapısına kadar pek çok alanda ilklerin Havalimanı olacak. THY’nin uçuş noktalarına eklenen havalimanı tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak. 

İstanbul Yeni Havalimanı THY'nin uçuş noktaları arasına eklendi!

Açılış için gün sayan İstanbul Yeni Havalimanı, Türk Hava Yolları'nın (THY) internet sitesindeki uçuş noktalarına eklendi. Buna göre, online bilet satışına başlandı.

Uşak'ta dönüşüm başladı!

Mahalle konakları ve Kemalöz Pazaryeri'nde projelerin yükselmeye başladığını dile getiren Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, kentin diğer noktalarında bozuk yol kalmaması ve sorunların giderilmesi amacıyla hummalı çalışmaların sürdüğünü bildirdi

Server Aydın: Milano ve Roma uçuşları İzmir turizmini geliştirecek!

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın, 1 Mayıs'ta başlayan Îzmir-Milano ve İzmir -Roma uçuşlarının İzmir'in İtalya ile hem ekonomik hem de turistik potansiyelinin gelişmesi için önemli bir adım olduğunu söyledi.

Marmaray, Şehir Hatları İşletmesi'ni zarara uğrattı!

İBB bünyesindeki Şehir Hatları İşletmesi, 2014 yılında 28 milyon TL zarar etti. Zarara gerekçe olarak Marmaray’ın açılması gösterildi. Şirket zarara karşı şehrin en uç noktalarına kadar ulaşabilmek amacıyla filosuna yeni nesil 10 küçük gemi ekleyecek.

SunExpress 16 yeni noktaya daha uçacak!

Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa 'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya 'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak.

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

Hamdi Topçu: Lufthansa planlıyor, teklifi bekliyoruz!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, SunExpress’in yapacağı iş modeliyle ilgili Lufthansa’dan THY’ye henüz bir teklif ulaşmadığını belirterek, “Bu iş modelini şu anda Lufthansa modelliyor" dedi

Jolly Tur Trabzon ve Kayseri'den Kıbrıs'a direkt uçuş başlattı!

Jolly Tur, Kıbrıs'a düzenlediği turlarda uçuş noktalarını daha da genişletti. Bora Jet ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Trabzon, Bursa ve Kayseri'de yaşayanlar Kıbrıs'a direkt uçabilecek.

Jolly Tur, Kıbrıs turları için Bora Jet ile anlaştı!

Turizm sektörünün öncü kuruluşu Jolly Tur, Kıbrıs’a düzenlediği turlarda uçuş noktalarını genişletti. Bora Jet ile yapılan anlaşma çerçevesinde, Trabzon, Bursa ve Kayseri’de yaşayan misafirler Kıbrıs’a direk uçabilecek…

SunExpress uçuş noktaları Haberi

SunExpress uçuş noktaları


Türk Hava Yolları (THY) ile Lufthansa'nın ortak şirketi SunExpress, 2015 yaz sezonunda İzmir ve Antalya'dan dış hatlarda 16 yeni noktaya daha uçmaya başlayacak. 


SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirket 2015 yaz sezonunda, Antalya'dan yurt dışına gerçekleştirdiği 38 destinasyonun arasına, tarifeli olarak Paris CDG, Strazburg, Lyon, Nantes, Cenova, Memmingen, Kopenhag, Lüksemburg, Amsterdam ve Stokholm'ü, charter olarak da İzlanda'da Keflavik, Kosova'da Priştina, Polonya'da ise Gdansk, Kattowice, Krakow, Poznan, Szwederowo ve Varşova'yı ekleyecek. Böylece Antalya'dan 12 ülkede 48 dış hat noktasına haftada 267 uçuş gerçekleştirilecek. 


Şirket, İzmir'den mevcut 30 yurt dışı hattının yanı sıra yaz sezonunda Belçika'da Brüksel, İtalya'da Roma ve Milano, Fransa'da Toulouse, Azerbaycan'da Bakü ve İngiltere'de Londra'ya da uçmaya başlayacak.  


Fransa, Avusturya, Belçika, İsviçre, Almanya, Danimarka, Finlandiya, İtalya, Hollanda, Norveç, İsveç ve...