17 / 05 / 2024

Sungurlu kapalı cezaevi

Sungurlu kapalı cezaevi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Niğde'de arazi kavgası: 21 kişi tutuklandı!

Niğde'nin Bor ilçesinde 4 kişinin öldüğü 6 kişinin yaralandığı arazi kavgasında şüphelilerden 21'i tutuklanıp Niğde Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Kahramanmaraş'ta dev kampüsteki ilk cezaevi açıldı!

Kahramanmaraş'ın Türkoğlu ilçesinde toplam 298 bin metrekarelik bir alana inşa edilen cezaevi kampüsünde bulunan Türkoğlu 2 Nolu L Tipi Kapalı Cezaevi açıldı. Binanın içerisinde 2 cezaevi daha yer alıyor.

Sungurlu T Tipi Kapalı Cezaevi'nin inşaatı hızlandı!

Çorum'un Sungurlu ilçesinde inşaatı süren ceza infaz kurumunun yapımı hızla devam ediyor. İnşaatı 16 Haziran 2017'de başlayan cezaevinin 700 günde bitirilmesi planlanıyor.

Çorum Sungurlu’da cezaevi inşaatı devam ediyor!

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu’da bir dizi ziyaretler ve incelemelerde bulundu.Kavuncu  400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumunn inşaatını gezdi...

Sungurlu Kapalı Cezaevi'nin inşaatı tamamlandı!

Çorum’un Sungurlu ilçesinde yapım çalışmaları devam eden ceza infaz kurumu inşaatı hızlı bir şekilde devam sürüyor. 

Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'i tamam!

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, bölgede inşa edilen Samsun E Tipi Kapalı Cezaevi'nin yüzde 95'inin tamamlandığını söyledi. Yavuz, "Burada da 560 tutuklu hükümlü barındırılacak" şeklinde konuştu.

Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı hızla sürüyor!

Yapımı devam eden Yozgat Kapalı ve Açık Cezaevi inşaatı devam ediyor. Cezaevinin 1 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Trabzon Beşikdüzü teleferik projesinde son durum!

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Beşikdüzü ilçe merkezinde yapımına başlanan teleferik projesini ve Beşikdüzü Kapalı Cezaevi inşaatını gezerek inşaatların son durumu hakkında ilgililerden bilgi aldı.

Bahamettin Öztürk’ten Kırşehir Kapalı Cezaevi için yer önerisi!

Esnaf ve sanatkara kazanç sağlayan Kapalı Cezaevi’nin taşınma kararı ile yeni yer tespitinde önerilerde bulunan Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk yetkililere çağrıda bulundu.

Kocaeli eski cezaevi arsası için teklifler alınıyor!

Geçtiğimiz Ekim ayında Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’ın katılımıyla yıkımı gerçekleştirilen C Tipi Cezaevi’nin arsasında yapılacak 16 bin 177 metrekare kapalı alan inşaatının ihalesi için teklifler 27 Haziran’a kadar alınacak

Kayseri Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi'nin inşaatı bu yıl bitecek!

Kayseri'deki Bünyan Kapalı Kampüs Cezaevi inşaatı ile ilgili olarak cezaevi şantiye şefi yüksek mühendis Sıddık Akar'dan bilgi alan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve beraberindeki heyet hep birlikte inşaat alanını gezdi.

Samsun T Tipi Kapalı Cezaevi Mayıs'a kaldı!

Samsun'da 2012'de ihalesi yapılan ve Ocak 2016'da Adalet Bakanlığı’na teslim edilmesi planlanan T Tipi Kapalı ve Açık Ceza İnfaz Kurumları'nın yüklenici firması, teslimi Mayıs 2016 tarihine erteledi.

Sungurlu Kapalı Pazar Yeri'nin inşaatı başladı!

Sungurlu Belediye Başkanlığı tarafından ilçeye yapılacak olan kapalı pazar yeri inşaatı bugün itibariyle başladı. Pazar yerinin ihalesi geçtiğimiz ay 12 firmanın katılımıyla gerçekleşmişti...

Sungurlu kapalı cezaevi Haberi

Sungurlu kapalı cezaevi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Sungurlu Açık ve Kapalı Cezaevi inşaatını inceledi. Kavuncu, 400 kişilik açık ve 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumu ve 200 adet lojman çalışmaları ile ilgili yüklenici firmadan bilgi aldı.

Çorum Hakimiyet'te yer alan habere göre, Kavuncu Sungurlu Kapalı ve Açık Cezaevi ile ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Sungurlu cezaevi lojmanları ve kapalı ceza evinin kaba inşaatı tamamlanıp açık cezaevinde ise kaba inşaat çalışmaları devam ediyor. 83 bin metrekarelik inşaat alanının mevcut proje üzerindeki jandarma tabur binası, idari bina, atölye, mutfak, teknik merkez, 400 kişilik açık ceza infaz kurumu, 1200 kişilik T tipi kapalı ceza infaz kurumu ve 200 adet lojmanın çalışmaları hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldık." ifadelerini...