18 / 05 / 2024

sungurlu park modernleşiyor

sungurlu park modernleşiyor

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, çocukların akınına uğrayan oyun parklarının artık daha güvenli ve modern bir hale getirildiğini söyledi.

Bursa Teferrüç Mahallesi kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi Teferrüç Mahallesi’ndeki plansız yapılaşma sorununu çözüyor. Uludağ’ın eteklerindeki kötü görüntüler ortadan kaldırılacak.

İzmir Torbalı kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Torbalı’da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların kentsel dönüşümle yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı modern bir görünüme kavuşuyor.

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.

İskenderun'un çarşıları modernleşiyor!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun’daki çarşıları modern hale getirmek için yoğun bir gayret gösterdiklerini belirtti.

İskenderun asfalt çalışmalarıyla modernleşiyor!

İskenderun Belediyesi, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmasıyla kenti modern bir şehir görünümüne kavuşturuyor.

İstanbul'da Fabrikalar Modernleşiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor..

İskenderun'un yolları modernleşiyor!

İskenderun'un yollarına kilit parke taşı döşeniyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, şehir içerisinde yolları modern hale getirdiklerini belirtti.

İstanbul'da Fabrikalar Modernleşiyor!

Son dönemlerde modern sanayi kavramının karşılığını veren Tem 34 projesi İstanbul Esenyurt'ta Tem Otoyolu'na cephe aksta hayata geçiriliyor..

İstanbul'da fabrikalar modernleşiyor!

Sanayi üssü haline gelen İstanbul'da son dönemde fabrikalardaki yetersiz koşullar iyileştirilmeye başlandı. Ülke içinde büyük paya sahip olan sanayi sektörü modernleşme yolunda büyük yol katetti.

Bursa Yıldırım kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm hamlesini hayata geçirdiklerini aktaran Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, ”Bu dönüşümü sosyal donatı alanlarıyla destekleyerek, modern bir şehir oluşturacağız” dedi.

Şanlıurfa Eyyübiye büyükşehirle modernleşiyor!

Şanlıurfa genelinde büyük bir gelişimi ve dönüşümü gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesinde gerek altyapı gerekse üstyapı alanındaki değişimleriyle ilçeyi modern bir kimliğe büründürüyor.

Büyükçekmece yerinde dönüşümle modernleşiyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün yerinde dönüşüm uygulaması hakkında ilçe genelinde yapmış olduğu bilgilendirme toplantıları meyvelerini vermeye devam ediyor.

Gölcük kentsel dönüşümle modernleşiyor!

Gölcük Postası'nın yazarlarından Armağan Teke bugünkü yazısında Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde gerçekleşen kentsel dönüşümü kaleme aldı. İşte o yazı..

sungurlu park modernleşiyor Haberi

sungurlu park modernleşiyor

BAŞKAN Şahiner, "Parklarımızdaki çocuk oyun alanlarının altına yumuşak kauçuk karolar döşüyoruz. Önceden çakıl taşı yada kum taneleri ile doluydu. Çocuklarımız düştüğü zaman elleri ayaklan yaralanıyordu. Yeni uygulama ile artık düştükleri zaman elleri ayakları dirsekleri acımayacak ve yaralanmayacaklar. Toki konutlarının bulunduğu mevkideki 3 adet oyun parkına ve Hacettepe Mahallesi Yesevi Caddesinde yeni yaptığımız parkta toplam 1000 metrekare Avrupa stantlannda sağlığa zararı olmayan kauçuk döşendi. Çocuklarımızın daha güzel ve nezih alanlarda oyun oynamasını arzuluyoruz. Bu yeni uygulamamız güzel ilçemiz ve tüm çocuklarımız için hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.


Gazete...