29 / 04 / 2024

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Konya Karatay revizyon imar planı çalışmalarıyla modernleşiyor!

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. " dedi.



AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı 62. Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nda gerçekleştirildi. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı'nda gerçekleşen toplantıya Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yıldırım, AK Parti Karatay Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Zeren, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Candan Duran, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Selçuk, AK Parti Teşkilat Üyeleri ve Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı. 


Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Teşkilatı ile hep birlikte çalışarak güzel işler yapmaya gayret ettiklerini ve güzel sonuçlar elde ettiklerini kaydetti. Başkan Mehmet Hançerli, "Karatay'ı her geçen gün büyütüyoruz ve modernleştiriyoruz. Revizyon İmar Planı çalışmaları ile birlikte Karatay'da büyük değişimler gerçekleştireceğiz. Belediye olarak hizmette sınır tanımıyoruz. Hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık" dedi. AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ise, "Bizim derdimiz insanlara hizmet etmek, Karatay'ı ve ülkemizi nasıl daha ileriye götürebiliriz diye Başkanımız ile sürekli istişare halindeyiz. Zor günlerden geçtiğimiz bu günlerde el birliği ile aydınlığa çıkacağız. AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı olarak Türkiye'nin yükselişine mani olmak isteyenlere inat mesai kavramı olmadan çalışıyoruz. Tempomuzu hiç düşürmüyoruz düşürmeye de niyetimiz yok" şeklinde konuştu. 


Rasyonel Haber 


Geri Dön