04 / 05 / 2024

sungurlu toki park çalışmaları

sungurlu toki park çalışmaları

Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri huzurlu bir ortam alternatifi oluşturulacaktır” dedi...

TOKİ Çorum Sungurlu projesiyle 253 ucuz konut!

TOKİ'nin Çorum projelerinde yer alan konutların detayları da yavaş yavaş belli oluyor. Peki TOKİ Çorum Sungurlu projesinde kaç konut inşa edilecek, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Çorum Sungurlu 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Çorum Sungurlu'ya 360 yeni konut inşa edecek!

TOKİ tarafından Çorum’un Sungurlu ilçesine 360 adet konut inşa edilecek. İşte ayrıntılar...

TOKİ kamusal büyük park alanları için danışmanlık hizmeti alacak!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, kamusal büyük park alanları ile ilgili mühendislik, peyzaj mimarlığı ve mimarlık tasarım hizmetleri  için danışmanlık hizmeti alacak.

TOKİ 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün!

Türkiye Genelinde TOKi tarafından Yapılacak Olan Kamusal Büyük Park Alanları İle İlgili Mühendislik, Peyzaj Mimarlığı ve Mimarlık Tasarım Hizmetleri 31. Paket Danışmanlık Hizmet Alımı İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ, Park Mavera 3'te satılan 61 konutun fon dağıtımını gerçekleştirdi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında gayrimenkul sertifikası sahiplerine 61 adet konutun satışından elde edilen 55.998.928,63 TL'nin dağıtım işlemi gerçekleştirildi...

TOKİ, Park Mavera 3 için ihraç ettiği gayrimenkul sertifikalarını ödedi!

TOKİ tarafından Park Mavera 3 projesi kapsamında ihraç edilen TRNTOKI00011 ISIN kodlu Gayrimenkul Sertifikalarının tali ediminde konutların satışından elde edilen fon ve fonun getirisi, yatırım kuruluşlarının hesaplarına aktarıldı...

Ataköy sahilindeki dev arazi TOKİ park olacak!

TOKİ, Ataköy’de mülkiyeti kendisine ait olan 60 bin metrekarelik Baruthane arazisinin imar planını iptal ederek halka açık park yapacak.

Ataköy sahili TOKİ Park oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arazi, İBB ve TOKİ işbirliğiyle TOKİ Park olacak. İhalesi iptal edilen bu alanın halka açık bir park olması kesinleşti.

Ataköy Baruthane 'TOKİ Park' oluyor!

Ataköy sahilindeki tarihi Baruthane binalarının bulunduğu yaklaşık 60 dönümlük arsa, İBB ve TOKİ işbirliği ile "TOKİ Park'a" dönüştürülüyor...

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

4 TOKİ Park projesi geliyor!

Büyük çaplı park projeleriyle ilgilendiklerini ifade eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Ergün Turan, " Şu an önümüzde 4 büyük proje var." dedi. 

TOKİ Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekarelik park inşa ediyor!

TOKİ, İstanbul Kayaşehir'de 1.5 milyon metrekare büyüklüğe sahip olacak park inşa ediyor. 4 etaptan oluşan parkın birinci etabında inşaat devam ediyor. TOKİ Başkanı Turan park inşaatında incelemelerde bulundu.

TOKİ, Park Mavera 3'ün satışta olan konutların fiyatını yayınladı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 Projesi'ndeki satışta olanların ve satışı gerçekleşenlerin ortalama satış fiyatlarını yayınladı. 

sungurlu toki park çalışmaları Haberi

sungurlu toki park çalışmaları


Çorum Sungurlu Belediye Başkanlığı Fen işleri müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen her mahalleye park yapım çalışmaları devam ediyor.


Belediye Başkanı Selahaddin Uzunkaya, “Çalışmalarımız kapsamında yeşillendirme ve çevre düzenlemesi yapılarak, mahalle sakinleri için güzel vakit geçirecekleri ve aynı zamanda çocuklarımızın güvenle oyun oynayacağı huzurlu bir ortam alternatifi oluşturacaktır” dedi.


Park ve yeşil alanların modern şehir yapılanmasının akciğerleri olduğunu vurgulayan Başkan Uzunkaya bu çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirterek, “Halka hizmet hakka hizmet düsturundan şaşmadan halkımıza layık olanın en iyisini projelerimiz ve planlarımız dahilinde gerçekleştirmekteyiz” dedi.


Maraş...