24 / 05 / 2024

sunum proje merkezi

sunum proje merkezi

Sabancı Üniversitesi bünyesinde Türkiye’nin en gelişmiş Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi özelliğine sahip olan SU - NUM’un mimari projelendirme faaliyetlerini Turgut Toydemir Piramit Mimarlık yürüttü...

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Sunum Proje Yönetim Ve Danışmanlık İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Evren Bulamacı ve Onur Selek ortaklığında kuruldu.

Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor!

Kalyon Güneş Teknolojileri Fabrikası ve Türkiye’nin en büyük güneş santrali Karapınar GES ile yenilenebilir enerji alanındaki yatırımlarını büyüten Kalyon Holding, Karapınar SCADA Merkezi için mimari proje yarışması düzenliyor.

Kadir Has Üniversitesi, Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği yapacak!

Kadir Has Üniversitesi, eğitim, öğretim ve araştırmaya yönelik işbirliğini geliştirmek amacıyla Yapı Merkezi ve Yüksel Proje ile işbirliği anlaşmaları imzaladı.

Esenler'in imar sorununa kalıcı çözüm!

Esenler'in tarihi ve talihini değiştirecek askeri alandaki "İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı" projesine ait çalışmaların yürütüleceği "2023 Yeni Esenler Proje Merkezi"nin yapımı tamamlandı.

Skyland İstanbul’da ofisler teslim ediliyor!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da ofisler teslim edilmeye başlandı. İstanbul Seyrantepe'de inşa edilen proje merkezi konumu, teknolojik altyapısı ve mimari detayları ile dikkat çekiyor. 

Avşa Adası'nı cazibe merkezi haline getirecek proje yolda!

Marmara Belediyesi’nin en büyük mahalleleri arasında yer alan Avşa’yı değiştirecek ve cazibe merkezi haline getirecek vizyon proje yolda.

Selçuk Belediyesi Kültür Merkezi Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı!

Selçuk Belediyesi Kültür ve Gençlik Merkezi Mimari Proje Tasarım Yarışması sonuçlandı. Serbest, ulusal ve tek kademeli olarak yapılan yarışmada 299 adet şartname satın alındı.

Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çaycuma Bilim Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. Birinci Soner Akçam-Mimar, Emrah Bal-Mimar ve Ahmet İlyas Sözeri-Yüksek Mimar’dan oluşan ekip oldu.

Çaycuma Spor Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çaycuma Spor Merkezi Mimari Proje Yarışması’na katılan 114 proje arasında, 3 gündür değerlendirme yapan seçici kurul birinciliğe Cenk Çeşmeli’nin tasarımını değer buldu.

Çaycuma Spor Merkezi için mimari proje yarışması düzenleniyor!

Çaycuma Belediyesi tarafından yapılması planlanan Spor Merkezi için mimari proje yarışması düzenleniyor. 2 Bin metrekare üzerine yapılması planlanan Merkezde, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, fitness, eğitim alanları gibi bölümler yer alacak.

Antalya Korkuteli'ne Kültür ve Eğlence Merkezi geliyor!

Korkuteli Belediyesi tarafından yapılması düşünülen Kültür ve Eğlence Merkezi'nin ön proje çalışması Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu'na sunum halinde tanıtıldı.

Çanakkale Araştırma Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması sonuçlandı. “Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Ulusal Mimari Proje Yarışması”nda 1.lik ödülünü A. Balin Özcan Koyunoğlu ve ekibi aldı.

Çanakkale Merkezi Mimari Proje Yarışması sonuçlandı!

Çanakkale Savaşı Araştırma Merkezi Mimari Proje Yarışmasında 15 - 16 - 17 Mayıs 2015 tarihlerinde yapılan jüri değerlendirme toplantısı sonucunda derecelendirmeler gerçekleştirildi.

sunum proje merkezi Haberi

sunum proje merkezi

İstanbul Tuzla’da Türkiye’nin ilk disiplinler arası nanoteknoloji ve uygulama merkezi olma özelliği taşıyan Sabancı Üniversitesi Nanoteknoloji Araştırma ve Uygulama Merkezi (SU-NUM)’nin mimari projelendirme faaliyetlerini mimarlık dalının öncü markalarından Turgut Toydemir Piramit Mimarlık yürüttü.

TÜRKİYE’NİN İLK LEED VE BREEAM SERTİFİKALI EĞİTİM BİNASI 

Sabancı Üniversitesi bünyesinde 2009 yılından bu yana hizmet veren ve konsept tasarımı CannonDesign’a ait olan bina, Türkiye’nin en gelişmiş nanoteknoloji yapısı olmasının yanı sıra Türkiye’de ilk LEED ve BREEAAM sertifikalarına sahip eğitim binası olması sebebi ile de dikkat çekiyor. SU-NUM’un, uygulamanın ilk aşamasından başlayarak işletme sürecinde de devam eden çevreye olan duyarlılığı ile uluslararası ‘Yeşil Bina’ yaklaşımına uygun, enerjiyi etkin biçimde kullanan, LEED ve BREEAM sertifikaları bulunuyor.

YAPININ TEKNOLOJİK KİMLİĞİ CEPHEYE YANSITILDI 

Turgut Toydemir Piramit Mimarlık tarafından en ince ayrıntısına kadar detaylandırılarak...