03 / 05 / 2024

süperstarın evi

süperstarın evi

Süperstar Ajda Pekkan 1 milyon 500 bin lira değerinde Datça'ya lüks bir taş ev yaptırdı...

Kiracının evi satılırsa ne olur?

Kira sözleşmesi halihazırda devam eden kiracıların evleri satışa konu olabiliyor. Peki, kiracının evi satılırsa ne olur? Hakları nelerdir?

Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi açıldı!

Avrupa Birliği fonlarıyla desteklenen Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Basın Evi'nin açıldı. AB Türkiye Delegasyonu Başkan Yardımcısı Eleftheria Pertzinidou açılış konuşmasında; "Devam eden medya programları için AB tarafından 6 milyon avro civarında kaynak ayrılmıştır" dedi...

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Pablo Escobar'ın evi yıkılmak isteniyor!

1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evi yıkılmak isteniyor. Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

İşte dünyanın en sıra dışı evi!

Mimari tarzla bütünleşen dekorasyon algısı bu evle yıkılıyor. Klasik bir depo olarak gözüken bu binanın içi görenleri şaşkına çeviriyor. İşte sıra dışı evi...

Sur Yapı Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje!

Sur Yapı, 14 projesinde "Aynen Öyle" kampanyası ile sıfır peşinat ve sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunuyor. İşte Sur Yapı'dan Yılın Süperstar Kampanyası ile fırsatlı 14 proje...

Türk inşaatçılar, Rusya'daki kısıtlamaların kalkmasını bekliyor!

Avni Akvardar, Türk inşaat şirketlerinin yatırım ve inşa faaliyetlerine yeniden başlamak için Rusya tarafından getirilen kısıtlamaların kaldırılmasını beklediğini ifade etti.

Fatih Belediyesi'nin Günlük Kiralık Ev Toplantısı bugün!

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü 484 konut ihalesi bugün!

TOKİ Eskişehir İli, Tepebaşı İlçesi, Aşağısöğütönü Mahallesi 484 adet konut, 1 adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Eskişehir Aşağısöğütönü Konutları ihaleye çıkıyor!

TOKİ’nin Eskişehir Aşağısöğütönü’de yapacağı 484 konutun yeri belli oldu. 19 Eylül’deki ihale sonrasında inşasına başlanacak projedeki evlerin 14 ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Jerome David Salinger'ın evi rezidans oluyor!

ABD'li ünlü yazar Jerome David Salinger'ın evi, illüstratör porgramı Cartoon Studies etkinlikleri çerçevesinde sanatçı rezidansı olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin ÇED toplantısı bugün!

Cephanelik alanında inşa edilecek Kocaeli Şehir Hastanesi ile ilgili düzenlenen Çevresel Etki Değerlendirme toplantısı bugün Tavşantepe Mahalle Konağı’nda yapılacak.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü yarın açılıyor!

Türkiye’nin gurur köprüsü, yarın açılıyor. Dünyada ilklere imza atan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde açılış öncesi son rötuşlar yapılıyor.

süperstarın evi Haberi

süperstarın evi


Ünlüler tatil için genellikle Bodrum ve Çeşme'yi tercih ederken Süperstar gözlerden uzak Datça'da tatil yapmayı seçti. Ajda Pekkan ultralüks taş evini tarihi Datça evlerinden ilham alarak inşa ettirdi. 1 milyon 500 bin TL'ye yaptırdığı villasında Süperstar çok yakın dostlarını...