15 / 05 / 2024

Sur Çelik Kapıdan otel

Sur Çelik Kapıdan otel

AYDIN merkezli Sur Çelik Kapı, şehrin girişindeki 6 dönümlük arazide 4 yüdızlı bir otel yapmak için kolları sıvadı.

Otomobil bayilerine 2024 darbesi: Kapıdan geçene 'araba alır mısın?' diye yalvaracaklar!

Otomobil piyasası Ticaret Bakanlığı'nın aldığı önlemlerle dengelendi ve fiyatlar düşmeye başladı. Bayiler kampanya üstüne kampanya yaparken, araba bolluğu yaşanmaya başladı. Fakat bundan bir kaç ay öncesinde bırakın kampanyayı, bayilerde araba bulunamıyordu.

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Erga Mühendislik İnşaat Çelik Kapı Hayvancılık Ve Danışmanlık Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Gamza Kaçmaz tarafından kuruldu.

Fırtına kopacak! Şemsiyeniz olmadan kapıdan dışarı adım bile atmayın! Son dakika!

Mart ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgasının ardından Nisan ayı yağışlarına kavuştuk. Bu ayın başından itibaren yurdun birçok bölgesinde etkisini gösteren yağmurlar, hafta başından beri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yağışların etkili olduğu bölgelerde ise hayat norm

'Merkez doları tutmak için arka kapıdan 108 milyar dolar sattı'

Merkez Bankası'nın dolar kurunu tutmak için 108 milyar dolar sattığı iddia edildi. Aylık olarak 9 milyar dolar satış anlamına geliyor.

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şahin Door Çelik Kapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin ŞAhin tarafından kuruldu.

Emekli promosyonunda Garanti Bankası'ndan yeni haber! Kapıdan giren 6 bin TL'yi kapacak!

Emekli promosyonu ödemeleri ile ilgili bankalardan ardarda açıklamalar gelmeye devam ediyor. Garanti Bankası da Aralık ayında emeklilere ödeyeceği promosyon rakamlarıyla ilgili bir duyuru yayımladı. İşte detaylar...

'Enflasyon ve döviz kuru fırlayacak, görülmemiş bir kriz patlayacak KKM'ler iptal edilecek'

Merkez Bankası faizi indirdi ve dövizde büyük bir hareket görülmedi. Piyasa oyuncuları Merkez Bankası'nın arka kapıdan döviz satarak kuru tuttuğunu söylüyor. Peki iktidarın bir döviz planı var mı? Seçime kadar neler olacak? Seçimlerden sonra enflasyon, döviz ve faiz üçgeninde neler yaşanacak?

Merkez Bankası arka kapıdan 118 milyar dolar sattı

Döviz kurundaki artışı frenlemek için arka kapıdan yapılan döviz satışlarının bilançosu da ortaya çıktı. HSBC Başekonomistlerinden İbrahim Aksoy, Merkez Bankası'nın arka kapı yöntemiyle son 10 ayda 118 milyar dolarlık döviz sattığını iddia etti. 

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tudoor Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Tuna Tuzcukaya tarafından kuruldu.

Uzman isim Babuşcu'dan dolarda kritik fiyat iddiası! Merkez arka kapıdan dolar satarak..

ABD doları piyasada işlem gördüğü son günde yüzde 0,73 değer kazanarak 14,8630 liraya yükseldi, avro ise yüzde 1,57 azalışla 15,6550 liraya geriledi. Ziraat Bankası eski müdürü Şenol Babuşcu doların 14-15 sınırını aşmaması için yapılan hamleyi açıkladı.

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yunus Özdemir İnşaat Çelik Kapı Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Yunus Özdemir tarafından kuruldu.

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzel Oda Kapı Ve Çelik Kapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  250 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Güzel  tarafından kuruldu.

Sur Çelik Kapıdan otel Haberi

Sur Çelik Kapıdan otel

AYDIN merkezli Sur Çelik Kapı, şehrin girişindeki 6 dönümlük arazide 4 yüdızlı bir otel yapmak için kolları sıvadı. 100 odalı otel inşaatının 2-3 ay içerisinde başlaması planlanıyor. Aynı zamanda otelde kendi ürettiği mobilyaları sergileyecek olan firma, yeni mobilya fabrikası için de 20 milyon lira yatırım...