16 / 05 / 2024

sur yapı 26 mart lansman

sur yapı 26 mart lansman

Ev sahibi olmak isteyenlere alternatifler sunmaya devam eden Sur Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçirecek olan 2 farklı konut projesi 26 Mart 2015 tarihinde görücüye çıkacak.

Sur Yapı Semt Bahçekent fiyatları!

Sur Yapı tarafından inşa edilen Semt Bahçekent projesinde 669 konut ve 26 dükkan yer alıyor. Sur Yapı Semt Bahçekent fiyatları 195 bin TL'den başlıyor.

Sur Yapı 3 projesiyle Cityscape Turkey’de!

24 – 26 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde yapılacak fuarda Sur Yapı, Güneşli Mirage Rezidans, Ümraniye Exen İstanbul ile birlikte Bursa Marka Rezidans ve AVM projesini, ulusal ve uluslararası yatırımcılara tanıtacak.

Sur Yapı'nın 2 yeni projesi basın toplantısı!

Sur Yapı'nın 2 yeni projesi iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0216 422 65 14 olarak belirlendi. Sur Yapı'nın 2 yeni projesinin basın toplantısı 26 Mart günü gerçekleşecek.

Sur Yapı 2 yeni konut projesini 26 Mart'ta görücüye çıkaracak!

Ev sahibi olmak isteyenlere alternatifler sunmaya devam eden Sur Yapı tarafından İstanbul'un Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçirecek olan 2 farklı konut projesi 26 Mart 2015 tarihinde görücüye çıkacak.

Sur Yapı imzalı Marka ve Axis AVM'leri İstanbul perakende sektörüyle buluşacak!

Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılacak. Konuttaki başarısını alışveriş merkezi sektörüne de taşıyan Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projelerini perakende sektörüyle buluşturacak.

Sur Yapı Axis İstanbul ve Marka Rezidans ile Perakende Günleri'nde!

Sur Yapı, Marka ve Axis İstanbul projeleriyle Perakende Günleri'nde Sur Yapı, 26-27 Kasım tarihlerinde Perakende Günleri'ne katılıyor.Firma daha önce lansmanını gerçekleştirdiği Marka ve Axis İstanbul'u perakende sektörüyle buluşturuyor.

Sur Yapı Marka ödeme bilgisi!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde yer alan Sur Yapı Marka projesi 220 mağazalı AVM, 21 ve 26 katlı kule ve 14 katlı home office'den oluşuyor. İşte Sur Yapı Marka ödeme bilgisi...

Nilüfer Sur Yapı Marka Rezidans!

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Sur Yapı Marka Rezidans Evleri 316 adet daire, 26 ve 21 katlı kule ve 14 katlı home office olacak şekilde tasarlandı. Bursa'nın Nilüfer bölgesinde yükselen Nilüfer Sur Yapı Marka Rezidans Evleri satış süreci başladı.

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi!

Sur Yapı Marka Rezidans ve AVM projesi 26 ve 21 katlı kule, 14 katlı home office bloğu olarak yükseliyor. Projede lansmana özel yüzde 10 indirim yapılıyor. Projenin AVM bölümünde 220 mağaza yer alıyor.

Sur Yapı Çekmeköy Evleri 'nde lansman özel yüzde 10 indirim!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği projelerden Sur Yapı Çekmeköy Taşdelen projesi 250-300 konuttan meydana gelecek

Sur Yapı Taşdelen nerede ?

Sur Yapı Taşdelen nerede : Sur Yapı'nın yeni projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Taşdelen, Çekmeköy'de yükseliyor

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep süreci devam ediyor...

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi!

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi olarak Adapark satış ofisi ile 0216 364 90 70 telefon numarasından iletişime geçebilir, Sur Yapı Taşdelen ile ilgili bilgi alabilirsiniz...

sur yapı 26 mart lansman Haberi

sur yapı 26 mart lansman

Kuruluşundan bu güne yönetim ve iş merkezi, endüstriyel tesisler, villa, konut, rezidans, alışveriş merkezi gibi farklı formlarda yaşam alanları üreten Sur Yapı, yeni konut projeleri ile ev sahibi olmak isteyenlere alternatifler sunmaya devam ediyor.

Sur Yapı, Anadolu ve Avrupa yakasında hayata geçireceği 2 farklı proje ile büyüyor. Yeni konut projeleri, ayrıcalıklı yönleri ve prestijli olanakları ile bulundukları bölgelere yeni çehreler kazandırırken, yatırım miktarı ile de ülke ekonomisine katkı sağlayacak. 

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas’ın, yeni konut projelerini açıklayacağı ve mevcut projelerdeki son gelişmeleri paylaşacağı basın toplantısı 26 Mart 2015 Perşembe günü gerçekleşecek. 


Sur Yapı İlkbahar ve Mirage Rezidans satışta!


Web: www.suryapi.com.tr

Tel: 0216 422 65...