05 / 05 / 2024

Sur Yapı daireleri

Sur Yapı daireleri

Anadolu Yakası, Sultanbeyli'de inşa edilen İdilia projesi kapılarını 135 bin TL'den açıyor. Ayrıca projede müşterilere taksit yapılması da sağlanıyor. İdilia projesi toplamda 442 daireden oluşuyor.

Sur Yapı İlkbahar Evleri!

Daireleri 1+1'den 4+1 'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. Sur Yapı İlkbahar Evleri projesinde ödemelere göre 120 aya varan vadelendirme sağlanıyor.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek dairesi açıldı!

SUR Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri hazır!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Bursa'nın Nilüfer ilçesinde yapımına başlanan Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri görücüye çıktı!

Sur Yapı ve Ekart Tekstil işbirliği ile Nilüfer'de yapımına başlanan Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nin örnek daireleri ziyarete açıldı.

Sur Yapı Marka Rezidans'ın örnek daireleri ziyarete açıldı!

Sur Yapı MARKA Rezidans ve Alışveriş Merkezi'nde örnek daireler tamamlandı. Sosyal tesisleri, Uludağ manzarası ve alışveriş merkezi ile Sur Yapı MARKA Rezidans ve AVM, Bursa'nın en prestijli karma projesi olacak.

İlkbahar Sur Yapı Rezidans!

İlkbahar Sur Yapı Rezidans projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. Projedeki ilk etap daireleri 304 konuttan, ikinci etap daireleri 200 konuttan oluşuyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yer alıyor.

Sur Yapı Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 385 TL'den! Yüzde 10 indirim!

Sur Yapı Sultanbeyli'de 10 bin TL kapora veren, metrekaresi 2 bin 650 TL'den satışa sunulacak olan daireleri 2 bin 385 TL'den alma imkanına sahip oluyor...

Sur Yapı'nın 3 projesi havadan görüntülendi!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen 3 proje www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Sur Yapı Çekmeköy Evleri 'nde lansman özel yüzde 10 indirim!

Sur Yapı'nın hayata geçirdiği projelerden Sur Yapı Çekmeköy Taşdelen projesi 250-300 konuttan meydana gelecek

Sur Yapı Taşdelen nerede ?

Sur Yapı Taşdelen nerede : Sur Yapı'nın yeni projesi İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Taşdelen, Çekmeköy'de yükseliyor

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlıyor!

Sur Yapı Taşdelen'de metrekare fiyatı 3 bin TL'den başlayan fiyatlarla ön talep süreci devam ediyor...

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi!

Sur Yapı Taşdelen satış ofisi olarak Adapark satış ofisi ile 0216 364 90 70 telefon numarasından iletişime geçebilir, Sur Yapı Taşdelen ile ilgili bilgi alabilirsiniz...

Sur Yapı daireleri Haberi

Sur Yapı daireleri

İdilia, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de hayata geçiyor. Suryapı imzası taşıyan Proje toplamda 442 daireden oluşuyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 alon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon tipi evler yer almakta. 



İdilia Fiyat Listesi!

Yüzde 10 satış indirimini göz önüne alarak;

1+1 48 metrekare daireler 134 Bin TL

2+1 80 metrekare daireler 236 Bin TL

3+1 149 metrekare daireler 405 Bin TL

4+1 213 metrekare daireler 577 Bin TL

4+1 338 metrekare teraslı daireler 799 Bin TL'den başlayan fiyatlarla piyasaya çıktı.


Projede, peşinat ve taksit kolaylıkları da sağlanıyor. Projede, 6.750-39.960 arası peşinat ayrıca 1.219-7.216 arası taksit imkanı sunuyor. 


Konum açısında ulaşım kolaylığı da sağlayan İdilia projesi, Sultanbeyli'de TEM otoyoluna komşu, 3.köprü Paşaköy gişelerine, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ve metro hattına yakın....