05 / 05 / 2024

Sur Yapı dev kampanya

Sur Yapı dev kampanya

Sur Yapı Mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerinde geçerli olacak “Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da dev yaz fırsatı: Vade farksız 4 bin 500 TL taksitle devre mülk alabilirsiniz!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da Babalar Günün'de yüzde 5 indirim fırsatının yanı sıra, merakla beklenen yaz kampanyası da başladı. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde yıl sonu fırsatı! 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olabilirsiniz!

Sur Yapı Antalya Tatil Evleri'nde dev yıl sonu fırsatı başladı. Projede Aralık-Ocak-Şubat dönemine özel 89 bin TL'den başlayan fiyatlarla devre mülk sahibi olunabiliyor. İşte ayrıntılar...

Sur Yapı Antalya’da yeni dev kampanya!

Sur Yapı, hem ev almak isteyenler için hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral aşılayacak dev kampanyaya başlıyor.

Sur Yapı Antalya projesinde 180 ay 0.69 vade fırsatı!

Sur Yapı Antalya'da alıcılara dev kampanya fırsatı. Sur Yapı Antalya, alıcılara ara ödemesiz 180 ay 0.69 vade oranı sunuyor.  

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'ye!

Sur Yapı Antalya'da 2+1'ler 260 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor. Ön satışta olan projede konutların yanı sıra dev şehir parkı, hastane, okullar, alışveriş merkezi ve caddeler, teknokent ve müzeler bulunuyor.

Sur Yapı Antalya teslim!

Sur Yapı Antalya'da dev proje olarak hayata geçirdiği kentsel dönüşüm projesiyle ön satışa özel fırsatlar sunuyor. Peki Sur Yapı Antalya teslim tarihi ne zaman?

Sur Yapı Antalya Evleri fiyatlar!

Antalya'da Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Sur Yapı Antalya projesinde dev bir şehir parkı da olacak. Sur Yapı Antalya Evleri fiyatlar kapsamında 1+1'ler 107 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor...

Sur Yapı Antalya projesi bu ay sonu satışta!

Sur Yapı tarafından Antalya'da hayata geçirilen dev kentsel dönüşüm projesi 69 ilden talep aldı. Proje Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Elmas, "Hazırlıkların tamamlanması sonrasında Kasım sonuna kadar satışa çıkmayı hedefliyoruz." dedi. 

Sur Yapı dev kampanyalara 7 proje ile katıldı!

Türkiye’nin önde gelen inşaat şirketlerinin yer aldığı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği’nin (GYODER), toplam 86 projeyi kapsayan, bir ay sürecek kampanyası Sur Yapı da katıldı.

Sur Yapı İlkbahar ve Gölbahçe Evleri'nde dev kampanya!

Sur Yapı Mayıs ayı sonuna kadar İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerinde geçerli olacak “Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla kampanya başlattı.

Sur Yapı Mirage Residence'ta 725 bin 760 TL'ye 3+1 ev!

2014'te tüketici tarafından 'Süper Marka' ilan edilen Sur Yapı, 2015'e hızlı bir giriş yaptı. Dev yatırım atağına İstanbul'da iki proje açıklayarak başlayan şirket, Bursa'da da yeni bir projeye imza attı.

Sur Yapı, Bursa’da 1.3 milyar liralık dev projeye imza atıyor!

Sur Yapı, Bursa’nın en büyük rezidans ve alışveriş merkezi projesi ‘Marka’yı hayata geçiriyor. Projede home ofis fiyatları 330 bin ile 1.869 bin liradan satılıyor.

Sur Yapı dev kampanya Haberi

Sur Yapı dev kampanya

Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı, düzenlediği kampanyalarla dileyen herkesi ev sahibi yapıyor. ‘Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” kampanyası ile Sultanbeyli’de yer alan İlkbahar’ın yeni etabı ve Gölbahçe Evleri projelerindeki 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daireler yeni sahiplerini bekliyor.


Kampanya kapsamında konut almak isteyenlere toplam konut bedeli üzerinden yüzde 7 indirim sağlıyor ve daireler için sadece yüzde 1 peşinat alınıyor. Toplam tutarın yüzde 59’luk kısmı için 120 ay 0.69 kredi oranının sunulduğu kampanyada kalan tutarı ise dört yılda vade farksız yüzde 10’luk ara ödemeler şeklinde tamamlayabilecek. Böylelikle teslime kadar düşük peşinat ve sadece taksit ödeyerek tasarruflarına dokunmadan ailelere ev sahibi olma fırsatı sunulacak. Yüzde 1 Peşinat, Yüzde 100 Mutluluk” sloganıyla lanse edilen kampanya 31 


Mayıs’ta sona erecek.


Gölbahçe Evlerinde...