28 / 04 / 2024

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından önceki günlerde açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Bu modele göre, ilk konutunu alan vatandaşlar, yüzde 10 peşinat, 15 yıla varan vade, yüzde 0,69 vade farkından başlayan oranlar ve ilk 3 yıl taksit ödeme kolaylığıyla hayallerindeki eve sahip olabilecek.  

YÜZDE 25 İNDİRİM VE ÜÇ YENİ PROJE İLE TAM DESTEK

Özel sektörün en geniş portföye sahip inşaat firması olan Sur Yapı açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne ek olarak sunduğu yüzde 25 ek indirim imkanıyla herkesi ev sahibi olmaya çağırıyor. Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya ile İstanbul’daki devam eden projelerini Yeni Konut Finansman Modeli kapsamında ve ek yüzde 25 indirim fırsatıyla satışa sunan firma, Sur Yapı Antalya Suits projesi ile İstanbul Ümraniye’deki Sur Yapı Cevher ve Exen Konakları adını verdiği 3 yeni projesinin ön satışını da öne aldı. 

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

“KAÇIRILMAMASI GEREKEN BİR FIRSAT”

Yeni Konut Finansman Modeli’ne ek avantajlarla destekte bulunduklarını söyleyen Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, “Yüzde 10 peşinat, ilk 3 yıl taksit ödeme, yüzde 0,69’dan başlayan oranlar ve 15 yıla varan vade kolaylığı sunan bu model, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat. Birinci bölge olan İstanbul ile ikinci bölge olan Antalya’daki projelerimizle kampanyaya büyük destek veriyor, üstelik ‘Yüzde 25 ek indirim de Sur Yapı olarak bizden’ diyoruz” ifadelerini kullandı. Yeni Konut Finansman Modeli’nin en büyük avantajlarından birinin de ilk üç yıl düşük tutulan taksitler olduğunu söyleyen Elmas, “Konut üreticileri olarak ilk yıl taksitlerini yüzde 5 oranında biz sübvanse ediyoruz. Bu sayede ev sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız ilk 3 yıl çok düşük taksitlerle kredisini ödemeye başlayacak. İkinci veya üçüncü yıldan sonra ise kiradan kurtularak evine taşınmış olacak.” diye konuştu. 

İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...


Geri Dön