12 / 05 / 2024

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

Geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından açıklanan Yeni Konut Finansman Modeli’ne Sur Yapı’dan dev indirim ve yeni projeleriyle büyük destek geldi. İşte Sur Yapı’nın projeleri ve indirimi hakkında detaylar...



“İSTANBUL VE ANTALYA’DAKİ PROJELERİMİZLE DESTEK OLUYORUZ”

Elmas, Sur Yapı’nın, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Sur Yapı Antalya ve İstanbul’da devam eden projelerini kampanyaya dahil ettiklerini söyledi. İstanbul Ümraniye’de başlayacak olan Sur Yapı Cevher ve Exen ile Antalya’da yer alan Sur Yapı Antalya Suites Konakları isimli 3 yeni projenin de ön satışını planlanan tarihten öne çekilerek kampanya şartlarında satışa sunuldu. 

MEGA PROJE SUR YAPI ANTALYA’DA KAMPANYAYA DAHİL OLDU

Türkiye’nin yanında aynı zamanda Avrupa’nın da en büyük kentsel dönüşüm projesini Antalya’da hayata geçiren Sur Yapı, Antalya’da adeta yeni bir şehir inşa ediyor. Yaşamın başladığı projede konut ve dükkân teslimatlarıyla birlikte son iki yılda teslim edilen bağımsız bölüm sayısı 4 bini geçti ve bu bölgede 9 bin kişi yaşamaya başladı.

‘SUR YAPI ANTALYA SUİTES PROJEMİZİ ORTA GELİR GRUBUNA UYGUN HALE GETİRDİK’

Kampanya çerçevesinde Sur Yapı Antalya Suites projelerini orta gelirli kesime uygun hale getirdiklerini ifade den Elmas, şunları söyledi:

“Sur Yapı Antalya projemizi konut kampanyası çerçevesinde ev sahibi olmak isteyenlere planladığımız tarihten daha erken bir tarihte sunuyoruz. Ev sahibi olmak isteyen orta gelirli vatandaşlarımıza özel Sur Yapı kalite standartlarından taviz vermediğimiz ve özel geliştirdiğimiz Antalya Suites projemizde yüzde 25 indirim ile 1 milyon 600 bin liradan başlayan fiyatlar, 15 yıl vadeli ve ilk yıl 5 bin 700 TL taksitlerle satışa sunuyoruz. Antalya Suites projemizde blokların üstünde bulunan yüzme havuzu ve deniz manzarası ile keyifli ve kaliteli bir yaşam sunuyoruz.”

Sur Yapı’dan 3 yeni proje ve yüzde 25 indirimle konut kampanyasına tam destek!

TURKUAZ SİTESİ HIZLA YÜKSELİYOR

Turkuaz sitesinin ‘Antalya’nın en prestijli sitesi’ olduğunu söyleyen Elmas, “Tüm blokları su kenarında bulunan ve ‘Suyla gelen medeniyet’ temasının hâkim olduğu ve Sur Yapı Antalya projesinin içerisinde yer alan Turkuaz sitesinde 1105 konut bulunuyor.  Büyük metrekarelere sahip daireleriyle geniş ve ferah bir yaşam alanı sunan etabımız, , çocuklar ve yetişkinler için site konsepti içerisinde oluşturulan meydanları, modern çevre düzenlemesi, yemyeşil bahçesi ve rengarenk çiçekleri yürüyüş yollarıyla ön plana çıkıyor” dedi. 

ANTALYA’NIN ŞANZELİZE’Sİ SUR CADDE

2022’nin mayıs ayında teslimatların başladığı Sur Cadde’nin Antalya'nın “Şanzelize”si şeklinde konumlandırılan 1,3 kilometre uzunluğundaki Alışveriş Caddesi’ne ev sahipliği yaptığını ifade eden Elmas, “485 konut ve ofis ile 68 dükkânın yapımının tamamlandığı Sur Cadde, alt katlarında sağlı sollu dükkanların, üst katlarında ise ofis ve konutların bulunduğu bloklardan oluşuyor. Kafe ve restoranları, mağazaları ve modern ve şık mimarisi ile tüm Antalya’nın yeni çekim merkezi haline gelecek bu etabımız, modadan finansa ve alışverişten sanata kadar her zevke ve ihtiyaca uygun olacak. Birçok sosyal ve kültürel aktivitenin yapılacağı mekanların yanında tramvay hattının da yer alacağı Sur Cadde’de günlük ayak hareketinin 100 bin, aylık 3 milyon, yıllık 36 milyon olacağını tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

İşte Sur Yapı’nın büyük projeleri ve dev indirimi hakkında detaylar...


Geri Dön